Ми ... да , ама ся видях че си писал, аз по-рано си поиграх малко със задницата ама не точно както ти искаш, мислех да не я качвам ... щот ей ся оня Durex ш почне "ей селеметя" .Ще я кача и ш си поиграя после по твой вкус
Ми ... да , ама ся видях че си писал, аз по-рано си поиграх малко със задницата ама не точно както ти искаш, мислех да не я качвам ... щот ей ся оня Durex ш почне "ей селеметя" .Ще я кача и ш си поиграя после по твой вкус
поръчал съм си маймунките за отзад братле ша видиш мн са иеки мисля отпред да сложа зайчета ама ще видим ся по темата дай да видим ко си напрай тоя път щи оценяям работата не "сегания" ако нищо неси напрайл в понеделник ша питам класният ти как те е пуснал да завършиш
поръчал съм си маймунките за отзад братле ша видиш мн са иеки мисля отпред да сложа зайчета ама ще видим ся по темата дай да видим ко си напрай тоя път щи оценяям работата не "сегания" ако нищо неси напрайл в понеделник ша питам класният ти как те е пуснал да завършиш
класния го остей .... Бонев ми предаваше дизайн - него търси .... оп по темата - качвам я че бях забравил :D
Аууу dilyanski1977 страшилище е :D :D , джантите почти си ги напипал като тези, които съм купил, само дето са петолъчки, също самото намръщване на предния капак повече ми допада, но за съжаление брониите за сега ще си останат стоковитеБлагодаря за работата, също и на колегата svetli4a
dilyanski1977 понеже каза, че не ти се отваря клипчето ето две снимки как искам да стане колата, само че на тази предния капак не е пипан , както се вижда колата от към външен изглед си е пълен сток, само са махнати всички пласмаси от врати и бронии, мисля, че ефекта е доста добър http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...F3TODCUto4.JPG
той svetli4a е рожденичка днеска да ний жива и здрава :*
рожденничка ли ? Жив и здрав братле!
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар