Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Виртуален тунинг на фиатките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Та да си доидем на думата .... виждам че боравите с фотошопа яко земете напраите нещо друго стига с тез дебеланки .. ПП: ако някои си мисли че са сърдя жестоко се лъжесамо да не разпространяват в други форуми тез снимки
    Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

svetli4a написа:
      Абе пичове .. не че нещо ама по другите форуми хората се скъсват си слагат някви яки мадами по колите .... ние тук мазохисти ли сме .... както и да е де, ето още нещо по темата :D :
      :D Да припомним и наш`та тема по въпроса и то не с виртуални мадами върху тунингованите Фиатки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44373&start=0

Коментар

=Rudi= написа:
        svetli4a написа:
        Абе пичове .. не че нещо ама по другите форуми хората се скъсват си слагат някви яки мадами по колите .... ние тук мазохисти ли сме .... както и да е де, ето още нещо по темата :D :
        :D Да припомним и наш`та тема по въпроса и то не с виртуални мадами върху тунингованите Фиатки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44373&start=0
        аааа колега тая мадама вече е влязла в мойте колаци малко по назад (когато колегата искаше мадами а получи ванко и азис )

Коментар

svetli4a написа:
          не че нещо ама глей кой кара
          Прикачени файлове

Коментар

ХАхахахх ... толкова не се бях смял на глас - (сам) ... хмм добре, добре ... играта загрубя вече П.П Човек ай стига наистина вече със свинете, че гледай никой не поства вече снимки ... колегите кой знае кво си мислят вече :Д
            Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
            Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

хахахьаххахаха добре добре !! това беше шокиращо добро
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Оха изглежда ми на воина ... durex_a VS svetli4a .....5 кинта на svetli4a

Коментар

Еиде да гледаме Воината... Ето ви материалМоля без намеса на други лица забавляващи се с фотошоп нека ги оставим 2мата
                  Прикачени файлове

Коментар

GbGz написа:
                    Оха изглежда ми на воина ... durex_a VS svetli4a .....5 кинта на svetli4a
                    ахахха учител VS ученик а

Коментар

Не знам снимката дали е добра и ще свърши ли работа, но да видим за седана какви идеи имате Ей, да не ми я "освините"-нещо по-крехко...
                      Прикачени файлове

Коментар

качи я някъде и дай линка да я свалим по огляма
                        Прикачени файлове

Коментар

ай да видим как ша ми я усвините и мойта :D

Коментар

С оранжевото си е класика и е най-добре .... ама експериментирах ....
                            Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
                            Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Комбинацията от зелено в черно също много добре се вплита.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

много ти е зелена сянката нещо корега :D:D:D:D

Коментар

Working...
                                X