Нцъ ,не е в оригинален вид... И тук е играла някоя програма за графична обработка...
Прикачени файлове
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Нцъ ,не е в оригинален вид... И тук е играла някоя програма за графична обработка...
колега моята е с син цвят не с зелен
Именно затова казвам ,че не е оригинала...Това Tipo e турско и имам няколко негови снимки...и май е набор ’99 1.4...и си е баш зелено...Иначе има як тунинг...И като казахме Tipo...Веч съм го пускал няколко пъти ,ама то не пречи пак... Всичките са слезли от моя конвеир...Може и мнения да чуя... дали харесвате продукцията... :P
Прикачени файлове
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Ето едни разработки и по мойто Браво . Исках и малко карбон да вкарам но не ми е ясно как става .Първата снимка е оригиналния вид на колата . П.Л. Някой ако ми каже как става номера с карбона в место цвят ще е добре .
Ето едни разработки и по мойто Браво . Исках и малко карбон да вкарам но не ми е ясно как става .Първата снимка е оригиналния вид на колата . П.Л. Някой ако ми каже как става номера с карбона в место цвят ще е добре .
хаха тея джанти са ми много познати бе диляне ,даи ако искаш нешо да ги пазарим
FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
хаха тея джанти са ми много познати бе диляне ,даи ако искаш нешо да ги пазарим
позволих си да по бутна малко на градския ми бравата
АААаааа супер е станала .... бронята много радва с отворите, а аз се чудех как да й махна скапаните лайсни ..... страшнааа - познай кой ми е новия десктоп и тема на телефона
АААаааа супер е станала .... бронята много радва с отворите, а аз се чудех как да й махна скапаните лайсни ..... страшнааа - познай кой ми е новия десктоп и тема на телефона
Ако се махнат и ласните на вратите....и няква по-яка джантичка....Ще стане един път!Евала на колегата за ентусиазма!
Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Ако се махнат и ласните на вратите....и няква по-яка джантичка....Ще стане един път!Евала на колегата за ентусиазма!
ха от всичко най трудно изибрам джантата предложете нещо и ще стане
Коментар