2 снимчичи от мен сега се пробвах да видя кво ще направя ето крайният ефект .. нещо немога да прелея цветовете зада си боядисам праговете и бронята една снимчица с бившия собственик :D:D:D надявам се несе сърди и оригиналите :
чуйяяяяяяяязно колега :D че и номера си ми сложил сега трябва да те изнамеря в скайп че гледам явно знаеш как се преливат цветове хахаха щото аз още немога да чатна как става Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
чуйяяяяяяяязно колега :D че и номера си ми сложил сега трябва да те изнамеря в скайп че гледам явно знаеш как се преливат цветове хахаха щото аз още немога да чатна как става Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Оххххх с тези цветове наистина е голям хуй . Едвам ги докарвам и аз и не винаги става . Снимките върху които работим също трябва да са с много добро качество .
Здравейте,колеги може ли да ми предложите нещо красиво но и семпло,харесвам тунинга но не прикаляния ето я и мойта катафалка -смяна на цвят.фарове,спойлер.
Фиат завинаги!!!!
Фиат Типо-1.4 75кс.
Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта
Оххххх с тези цветове наистина е голям хуй . Едвам ги докарвам и аз и не винаги става . Снимките върху които работим също трябва да са с много добро качество .
еми аз в момента го правя с разтягане където може и неще да се оцвети с меката четка .. ама не навсякъде става е примерно на 1-вата ми снимка предния спойлер е сив ти си го направил зелен аз 2 дни се мъчих той беше жълт и с 300 зора стана поне сив а ся ако ме питаш как го направих сив нема ти кажа ( що незнам де )
еми аз в момента го правя с разтягане където може и неще да се оцвети с меката четка .. ама не навсякъде става е примерно на 1-вата ми снимка предния спойлер е сив ти си го направил зелен аз 2 дни се мъчих той беше жълт и с 300 зора стана поне сив а ся ако ме питаш как го направих сив нема ти кажа ( що незнам де )
Имах едни разяснителни клипчета по които се учех но нещо немога да ги намеря . Ако ги мерна някъде ще ти ги пратя .
:D Що бе, полегналата не те ли кефи? Ако има кой да осъществи проекта на колегата колата ще събира погледите. Много добра идея за цялостна визия, не на отделни детайли! Браво durex_a!
Коментар