Пичове възможно ли е седалките и корите на вратите на типо по някакъв начин да се направят черни?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на цвят на тапицерията
Collapse
X
-
Re: Смяна на цвят на тапицерията
Abarth. написа:Пичове възможно ли е седалките и корите на вратите на типо по някакъв начин да се направят черни?
Коментар
-
Тавана е лесенРешил съм да направя черен салона,но незнам как да сменя цвета на седалките и корите
Този спрей за платове къде се продава?
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:Тавана е лесенРешил съм да направя черен салона,но незнам как да сменя цвета на седалките и корите
Коментар
-
soulkeeper написа:Abarth. написа:Тавана е лесенРешил съм да направя черен салона,но незнам как да сменя цвета на седалките и корите
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Я количката ми гледай къде е качена :D По темата: Мислиш ли да сваляш старата тапицерия или мислиш да пръснеш отгоре? Имаш ли ел. стъкла, защото ако нямаш след пръскането при честата употребата ще се образува кръг от дръжката дето си въртял, ако нямаш си екстра. ПРЕПОРЪЧВАМ да не го правиш със спрей както аз, направи го като хората ако си избрал този начин, направо с пистолет, хем ще набие по хубаво боята, хем ще стане по плътно покрито.
Коментар
-
freesoul написа:Я количката ми гледай къде е качена :D По темата: Мислиш ли да сваляш старата тапицерия или мислиш да пръснеш отгоре? Имаш ли ел. стъкла, защото ако нямаш след пръскането при честата употребата ще се образува кръг от дръжката дето си въртял, ако нямаш си екстра. ПРЕПОРЪЧВАМ да не го правиш със спрей както аз, направи го като хората ако си избрал този начин, направо с пистолет, хем ще набие по хубаво боята, хем ще стане по плътно покрито.
Коментар
-
freesoul написа:Я количката ми гледай къде е качена :D По темата: Мислиш ли да сваляш старата тапицерия или мислиш да пръснеш отгоре? Имаш ли ел. стъкла, защото ако нямаш след пръскането при честата употребата ще се образува кръг от дръжката дето си въртял, ако нямаш си екстра. ПРЕПОРЪЧВАМ да не го правиш със спрей както аз, направи го като хората ако си избрал този начин, направо с пистолет, хем ще набие по хубаво боята, хем ще стане по плътно покрито.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар