Здравейте колеги,искам да ви попитам няколко неща:1. Възможно ли е кристални стопове на Брава. И какви някъкви предложения.2. Кристални фарове виждали ли сте за Брава примерно angel eyes защотот най-много ми харесват.3. Къде в България може да се направи добър оптичен тунинг.Искам нещо класическо. Прагове, малки брони, хубави джанти, някъкви въздуховоди на предниа капак и интериор нещо.Дайте идеи тези неща възможни ли са. Най-много ме интересува за кристални стопове. Защото така като гледам има някъква пластмаса под стъклата на стоповете и под нея са крушките.Fiat Brava Извинявам се малко за off темата. Виждам , че доста има писано за това , но ме интересуват трите неща на 1 път.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса относно Брава:-)
Collapse
X
-
Ми търси с google ве човек.Как човек да ти покаже нещо като вкусове сякакви и цени всякякви.А само ти препорачвам да се въздаржиш от въздуховодите на предния капак.Ако ти е мерак поне го направи така.И търси, поне в България с оптика се знимават повечко, отколкото с двигатели(мамка му)FIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
-
team написа:Ми търси с google ве човек.Как човек да ти покаже нещо като вкусове сякакви и цени всякякви.А само ти препорачвам да се въздаржиш от въздуховодите на предния капак.Ако ти е мерак поне го направи така.И търси, поне в България с оптика се знимават повечко, отколкото с двигатели(мамка му)
Коментар
-
-
Cvetelin написа:team написа:Ми търси с google ве човек.Как човек да ти покаже нещо като вкусове сякакви и цени всякякви.А само ти препорачвам да се въздаржиш от въздуховодите на предния капак.Ако ти е мерак поне го направи така.И търси, поне в България с оптика се знимават повечко, отколкото с двигатели(мамка му)FIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
Коментар
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=14063 виж това изполлзваи малко итърсачката на форума 2-за кристалните стопове мисля че рябвяа да са поръчкови защото май не правят сериино за BRava3- Неможе да няма сервизи в Русе който да правят хубави брони и прагове,магазини за джанти бол така, а и ма и достатачно тунинг фирми-примерно деви тунинг и др.А колегата е прав потърси в нета все ще се намери нещо което да ти хареса за да знаеш какво да правиш и искаш
Коментар
-
Колега здравей,така първо за стоповете и фаровете наистина ги няма никаде,както ти писа колегата soulkeeper не са в произвотство има ги само поръчкови и то от Италия някои който ходи често там а относно тунинга на колата ти искам да ми званеш 0887793972 Сашо за да те ориентирам в правилната посока от Русе съм дай да се видим и да ти препоръчам двама мн добри в областа
Коментар
-
Chakala29 написа:Колега здравей,така първо за стоповете и фаровете наистина ги няма никаде,както ти писа колегата soulkeeper не са в произвотство има ги само поръчкови и то от Италия някои който ходи често там а относно тунинга на колата ти искам да ми званеш 0887793972 Сашо за да те ориентирам в правилната посока от Русе съм дай да се видим и да ти препоръчам двама мн добри в областа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар