Abarth. написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 20v Turbo
Collapse
X
-
Aбе хора а на тва каде му е скрит интерколера То секи тука вика може да стане (може да влезне) в Браво ама никой не споменава нищо з аинтерколера.Това в момента е и моя проблем !!!Имам фиата имам и двигатела 2.0 16в ТУРБОАма сега като стъпих в сервиза стана проблема !!Треа мн да се праправя престилката и бронята за да влезне колера Скоростите също са на купето и електрониката ама ина напасване на скоростите...(това ще го оправат) ама аз да кажа за другите ентусиасти които мислят да прават това.Колата стана 248 кс.Качих я на Дино теста и толко показа :P Та помогнете и даите съвет за тоя интерколер (да му е*а майката)
Коментар
-
Sparco_Racing написа:Aбе хора а на тва каде му е скрит интерколера То секи тука вика може да стане (може да влезне) в Браво ама никой не споменава нищо з аинтерколера.Това в момента е и моя проблем !!!Имам фиата имам и двигатела 2.0 16в ТУРБОАма сега като стъпих в сервиза стана проблема !!Треа мн да се праправя престилката и бронята за да влезне колера Скоростите също са на купето и електрониката ама ина напасване на скоростите...(това ще го оправат) ама аз да кажа за другите ентусиасти които мислят да прават това.Колата стана 248 кс.Качих я на Дино теста и толко показа :P Та помогнете и даите съвет за тоя интерколер (да му е*а майката)FIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
Коментар
-
team написа:Sparco_Racing написа:Aбе хора а на тва каде му е скрит интерколера То секи тука вика може да стане (може да влезне) в Браво ама никой не споменава нищо з аинтерколера.Това в момента е и моя проблем !!!Имам фиата имам и двигатела 2.0 16в ТУРБОАма сега като стъпих в сервиза стана проблема !!Треа мн да се праправя престилката и бронята за да влезне колера Скоростите също са на купето и електрониката ама ина напасване на скоростите...(това ще го оправат) ама аз да кажа за другите ентусиасти които мислят да прават това.Колата стана 248 кс.Качих я на Дино теста и толко показа :P Та помогнете и даите съвет за тоя интерколер (да му е*а майката)
Коментар
-
Re: Fiat Bravo 20v Turbo
team написа:Dodo 155 написа:team написа:Случайно някой да знае каде мога да намеря такъв двигател,или каде може моя да стане подобен http://www.youtube.com/watch?v=GaYJGnIVkk4QV,HGT
Коментар
-
fiatt написа:team ако ти трябва двигател 2.0 20V TURBO цената е 3500лв. имам един.FIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg
Коментар
-
Колеги имаше една тема от оня ден в продава тука или в ланчовския форум за мотор 2.0 16в Турбо за 2000 с документи и монтаж.Аз като му гледам снимките на Бравото според мен кулера си е точно на заводското място ,а именно ниско пред акумулатора.Оригиналния кулер няма да може да ти даде 250кс. повярвяй ми.Трабва да смениш кулера и тогава да се чипне,а ако искаш повече - други дюзи,че може и бенз. помпа.Ако искаш повече подробности разгледай темата на Ици за Турбо Типо да видиш какво сме правили.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар