Колеги искам да ви попитам има ли за типо такъв "нож" както на голфовете или не?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Броня за типо
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
а
Executor написа:Ето една снимка. Аз не бих сложил такова защото става много ниско и ще се закача непрекъснато. Особено в наща мила столица...
Коментар
-
Бате моя съвет е да я направиш само на ниско окачване,тия брони,веждички,боклуци...колкото по изчистена е една кола,толкова по яко стои,цигании колкото искаш....Моят съвет е много ниски пружини,китосват се фугите на броните (фугите на средата на бронята) да се изравни бронята и се пръска в цвета на колата,едни странични прагчета,без мрежи и такива селянии и новата маска с новите фарове,мрежата на новата решетка я заменяш с черна и ще стане много красиво според мен,намираш седичивалволе стопове или пръскаш твоите червени....гледай да не я претрупваш,защото тунинга само загрозява,изпипвай детайлите Успех!ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
с
Abarth. написа:Бате моя съвет е да я направиш само на ниско окачване,тия брони,веждички,боклуци...колкото по изчистена е една кола,толкова по яко стои,цигании колкото искаш....Моят съвет е много ниски пружини,китосват се фугите на броните (фугите на средата на бронята) да се изравни бронята и се пръска в цвета на колата,едни странични прагчета,без мрежи и такива селянии и новата маска с новите фарове,мрежата на новата решетка я заменяш с черна и ще стане много красиво според мен,намираш седичивалволе стопове или пръскаш твоите червени....гледай да не я претрупваш,защото тунинга само загрозява,изпипвай детайлите Успех!
Коментар
-
Ето така го виждам типото ти Така имах впредвид да направиш броните,както и окачването,заглаждане на дръжките на вратите,на нормалната решетка се маха средното ребро и емблемата ФИАТ(слагаш черна спортна мрежа,защото старата пластмасова мрежа няма да стане),само прагове неможах да сложаПрикачени файловеex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Re: за
soulkeeper написа:Мерси за снимката колега супер е така ,за вратите честно казано и аз се замислих но само за задните не мисля че е чак толкова практично и за отпред нали ги знаеш зимата как са фиатките с електрониката ,страх ме е да не стане така че да не мога да си влезна в колата :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:soulkeeper написа:Мерси за снимката колега супер е така ,за вратите честно казано и аз се замислих но само за задните не мисля че е чак толкова практично и за отпред нали ги знаеш зимата как са фиатките с електрониката ,страх ме е да не стане така че да не мога да си влезна в колата :D
Коментар
-
soulkeeper написа:Abarth. написа:soulkeeper написа:Мерси за снимката колега супер е така ,за вратите честно казано и аз се замислих но само за задните не мисля че е чак толкова практично и за отпред нали ги знаеш зимата как са фиатките с електрониката ,страх ме е да не стане така че да не мога да си влезна в колата :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар