Колеги мисля да слагам една чистачка отпред на типока идеята ми е да взема машинка за задна чистачка на типо и да я сложа отпред мислите ли че щще се получи лил не
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
една чистачка
Collapse
X
-
Извинявам се колега, ама за да не отварям нова тема ще си постна питането тука. Надявам се нямаш нищо против.Моят въпрос е по-лесен.Може ли да се сложат други по-нов модел рамена за чистачки на моето типо? Проблема е че тези са от стария тип и са напълно прави и не чистят много добре. Чистачките по спецификация са много малки и затова съм сложил по-големи, но едната излиза извън стъклото докато чисти и също така замятат вода насам натам. С две думи става ли да се вземат от типо по ново производство от тези леко закривените? Мисля, че с тях ще си оправя проблема.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Executor написа:Извинявам се колега, ама за да не отварям нова тема ще си постна питането тука. Надявам се нямаш нищо против.Моят въпрос е по-лесен.Може ли да се сложат други по-нов модел рамена за чистачки на моето типо? Проблема е че тези са от стария тип и са напълно прави и не чистят много добре. Чистачките по спецификация са много малки и затова съм сложил по-големи, но едната излиза извън стъклото докато чисти и също така замятат вода насам натам. С две думи става ли да се вземат от типо по ново производство от тези леко закривените? Мисля, че с тях ще си оправя проблема.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Не не говорих за тях, а на тези който може би само чистачката на пасажера е леко закривена за да се получи по-голям ход и да се получи нещо като полукръг на стъклото. Докато при мене точно тая на пасажера замята вода и посредата на стъклото остава неизчистено. И понеже съм висок на мен ми пречи, докато бащата не се оплаква. :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: една чистачка
soulkeeper написа:Колеги мисля да слагам една чистачка отпред на типока идеята ми е да взема машинка за задна чистачка на типо и да я сложа отпред мислите ли че щще се получи лил неLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
soulkeeper написа:Колеги мисля да слагам една чистачка отпред на типока идеята ми е да взема машинка за задна чистачка на типо и да я сложа отпред мислите ли че щще се получи лил неFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:soulkeeper написа:Колеги мисля да слагам една чистачка отпред на типока идеята ми е да взема машинка за задна чистачка на типо и да я сложа отпред мислите ли че щще се получи лил не
Коментар
-
Re: така ли
soulkeeper написа:pakumba написа:не колега, да вземеш от уно предна. поне на старото уно е с 1 чистачка, много добре регулирани степени.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
И Fiat Uno Mk2 е с една чистачка...Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар