Колеги мисля да слагам една чистачка отпред на типока идеята ми е да взема машинка за задна чистачка на типо и да я сложа отпред мислите ли че щще се получи лил не
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
една чистачка
Collapse
X
-
Извинявам се колега, ама за да не отварям нова тема ще си постна питането тука. Надявам се нямаш нищо против.Моят въпрос е по-лесен.Може ли да се сложат други по-нов модел рамена за чистачки на моето типо? Проблема е че тези са от стария тип и са напълно прави и не чистят много добре. Чистачките по спецификация са много малки и затова съм сложил по-големи, но едната излиза извън стъклото докато чисти и също така замятат вода насам натам. С две думи става ли да се вземат от типо по ново производство от тези леко закривените? Мисля, че с тях ще си оправя проблема.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Executor написа:Извинявам се колега, ама за да не отварям нова тема ще си постна питането тука. Надявам се нямаш нищо против.Моят въпрос е по-лесен.Може ли да се сложат други по-нов модел рамена за чистачки на моето типо? Проблема е че тези са от стария тип и са напълно прави и не чистят много добре. Чистачките по спецификация са много малки и затова съм сложил по-големи, но едната излиза извън стъклото докато чисти и също така замятат вода насам натам. С две думи става ли да се вземат от типо по ново производство от тези леко закривените? Мисля, че с тях ще си оправя проблема.преди време си търсех от Типо(старите) за Алфата
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Не не говорих за тях, а на тези който може би само чистачката на пасажера е леко закривена за да се получи по-голям ход и да се получи нещо като полукръг на стъклото. Докато при мене точно тая на пасажера замята вода и посредата на стъклото остава неизчистено. И понеже съм висок на мен ми пречи, докато бащата не се оплаква. :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: една чистачка
soulkeeper написа:Колеги мисля да слагам една чистачка отпред на типока идеята ми е да взема машинка за задна чистачка на типо и да я сложа отпред мислите ли че щще се получи лил неLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
soulkeeper написа:Колеги мисля да слагам една чистачка отпред на типока идеята ми е да взема машинка за задна чистачка на типо и да я сложа отпред мислите ли че щще се получи лил неFiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:soulkeeper написа:Колеги мисля да слагам една чистачка отпред на типока идеята ми е да взема машинка за задна чистачка на типо и да я сложа отпред мислите ли че щще се получи лил не
Коментар
-
Re: така ли
soulkeeper написа:pakumba написа:не колега, да вземеш от уно предна. поне на старото уно е с 1 чистачка, много добре регулирани степени.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
И Fiat Uno Mk2 е с една чистачка...Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар