Abarth. говоря от собствен опит, преди година сложих мотор 1.6 от Fiat 131 на Seat Ibiza MK1, скорости полуоски и задни дискови от Lancia Prisma, единствено задното окачване не съм бутал, а тоя Seat купето му е копие на Fiat Ritmo, окачване моторен отсег, скоростна кутия.... само дето ламарините са различни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идеи Fiat Ritmo оптичен тунинг.
Collapse
X
-
icecool написа:Abarth. говоря от собствен опит, преди година сложих мотор 1.6 от Fiat 131 на Seat Ibiza MK1, скорости полуоски и задни дискови от Lancia Prisma, единствено задното окачване не съм бутал, а тоя Seat купето му е копие на Fiat Ritmo, окачване моторен отсег, скоростна кутия.... само дето ламарините са различниНастоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Аз имам едно предложение към колегата LoGo. За да не се вкарва в сложни филми, според мен, най-добре е да намери Фиатов мотор, здрав, с кубатура от 1.6 нагоре със скорости. И да си вземе два двойни карборатора. С една хубава полировка и ревизия на главата и правилни настройки на карбовете колата ще стане много палава! Идеята е, че си спестява мъките с инсталации и тем подобни работи. Насаждането на друг мотор не е сложно. Трябва мислене малко. И колата ще стане old schoоl дето се вика - уникална!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар