От години пред вкъщи стои старата ни количка Fiat Ritmo 1.6 мисля че е 80-85 к.с. за годината не съм сигурен дали е 84 или 86 от серията с 4 те фара отпред, не е абарт.Та идеята ми е да и направя добър оптичен тунинг но колкото и да се ровя из интернет не намирам никъкви консумативи за този фиат , ако не ви мързи дайте някъкви идей и кажете броните и праговете на кои автомобил могат да се пригодят за това фиатче В него има голям потенциал Тъй като съм сигурен че много от вас ще ми се присмеят колко съм невеж само ще уточня че съм на 16г и количката ми я дадоха да я правя каквото си искам В момента баща ми кара Ланча Капа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идеи Fiat Ritmo оптичен тунинг.
Collapse
X
-
Ето един сайт:http://www.ritmo-tuning.tk/И две идей:Лично на мен повече ми харесва черното. Много е изчистено. Ако си креативен предната решетка можеш да си я направиш и сам.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: Идеи Fiat Ritmo оптичен тунинг.
LoGo написа:От години пред вкъщи стои старата ни количка Fiat Ritmo 1.6 мисля че е 80-85 к.с. за годината не съм сигурен дали е 84 или 86 от серията с 4 те фара отпред, не е абарт.Та идеята ми е да и направя добър оптичен тунинг но колкото и да се ровя из интернет не намирам никъкви консумативи за този фиат , ако не ви мързи дайте някъкви идей и кажете броните и праговете на кои автомобил могат да се пригодят за това фиатче В него има голям потенциал Тъй като съм сигурен че много от вас ще ми се присмеят колко съм невеж само ще уточня че съм на 16г и количката ми я дадоха да я правя каквото си искам В момента баща ми кара Ланча Капа.FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
евалата, давай в същия дух, аз ако имах такава фиятка на 16, ехеее пусни малко реални снимки, да й видим съъстоянието....пп офф, по повод подписа на горния колега, лудница, във ФВ форума един се подиграваше на друг, че пише бОбина - отдолу му написах да отвори речника преди да се излагаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Ами като се постопли ще го окъпя и ще кача 2-3 снимки то стои от 8 години пред блока как не е изгнило още нямам си и на идея (единствено на левия преден калник е започнало малко но ше се закърпи) Гадното е че боята се е скапала напълно ама си нямате на представа от червено е станало нещо като розовочервеножълто хаха за боята и джантите ще се ухарча най-много но просто съм се влюбил в предницата на тази кола сякаш ме гледа и иска да ми каже нещо (май съм полудял)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар