:D моля дайте малко идеи какво да сложа тук:...мрежи или ауспусите?ако може и малко снимки... :D предварително благодаря! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дайте идеи...
Collapse
X
-
Според мен е по-добре да ги затвориш. Възможно е също да се сложат някакви фарчета, като тези на голф 3, дето са отпред. С мрежа ще е банално, пък и едва ли ще стане като хората. Според мен, ако оправиш боята и светне повечко, с боядисан спойлер ще си стане супер. Ако все пак решиш да слагаш мрежи - заглади ръбовете на отоврите навътре, след което сложи мрежата и я боядисай в цвета на колата. Нали знаеш че има такива изпълнения с мрежи - бая грозни, с тел и винтове вързани...ужас.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Според мен е по-добре да ги затвориш. Възможно е също да се сложат някакви фарчета, като тези на голф 3, дето са отпред. С мрежа ще е банално, пък и едва ли ще стане като хората. Според мен, ако оправиш боята и светне повечко, с боядисан спойлер ще си стане супер. Ако все пак решиш да слагаш мрежи - заглади ръбовете на отоврите навътре, след което сложи мрежата и я боядисай в цвета на колата. Нали знаеш че има такива изпълнения с мрежи - бая грозни, с тел и винтове вързани...ужас.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:GTipo написа:Според мен е по-добре да ги затвориш. Възможно е също да се сложат някакви фарчета, като тези на голф 3, дето са отпред. С мрежа ще е банално, пък и едва ли ще стане като хората. Според мен, ако оправиш боята и светне повечко, с боядисан спойлер ще си стане супер. Ако все пак решиш да слагаш мрежи - заглади ръбовете на отоврите навътре, след което сложи мрежата и я боядисай в цвета на колата. Нали знаеш че има такива изпълнения с мрежи - бая грозни, с тел и винтове вързани...ужас.FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
as_novo написа:Abarth. написа:GTipo написа:Според мен е по-добре да ги затвориш. Възможно е също да се сложат някакви фарчета, като тези на голф 3, дето са отпред. С мрежа ще е банално, пък и едва ли ще стане като хората. Според мен, ако оправиш боята и светне повечко, с боядисан спойлер ще си стане супер. Ако все пак решиш да слагаш мрежи - заглади ръбовете на отоврите навътре, след което сложи мрежата и я боядисай в цвета на колата. Нали знаеш че има такива изпълнения с мрежи - бая грозни, с тел и винтове вързани...ужас.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:as_novo написа:Abarth. написа:GTipo написа:Според мен е по-добре да ги затвориш. Възможно е също да се сложат някакви фарчета, като тези на голф 3, дето са отпред. С мрежа ще е банално, пък и едва ли ще стане като хората. Според мен, ако оправиш боята и светне повечко, с боядисан спойлер ще си стане супер. Ако все пак решиш да слагаш мрежи - заглади ръбовете на отоврите навътре, след което сложи мрежата и я боядисай в цвета на колата. Нали знаеш че има такива изпълнения с мрежи - бая грозни, с тел и винтове вързани...ужас.FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар