Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

присаждане на фарове за мъгла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Valiosport написа:
    Колегата с Мареата, вземи си намери ОРИГИНАЛНИ, колата ще стане много по красива Между другото аз съм намислил да сложа два броя Hella Ralye 3000 на мястото на оригиналните където са ми на бронята и ще ги свържа към дългите В момента съм им сложил крушки 130W Rally и пак не ми харесва как светят
    Мини ги през още едно реле за фарове
    Sedicivalvole (Racing Rosso)now
    GTV 2.0 (612 A)now
    E60 530D now.. hate it big time :D
    Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
    Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

_power_ написа:
      Valiosport написа:
      Колегата с Мареата, вземи си намери ОРИГИНАЛНИ, колата ще стане много по красива Между другото аз съм намислил да сложа два броя Hella Ralye 3000 на мястото на оригиналните където са ми на бронята и ще ги свържа към дългите В момента съм им сложил крушки 130W Rally и пак не ми харесва как светят
      Мини ги през още едно реле за фарове
      С каква цел братле ?
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

На мен пък си ми харесва

Коментар

maksim_georgiew написа:
          На мен пък си ми харесва
          Здрасти колега,функцията на фаровете все пак е да светят. Все си мисля,че твоите не светят така както оригиналните - заради позиция спрямо пътя, заради площ на рефлектора, заради разстояние между двата фара .......................Аз съм се приготвил с гривни, стойки и фарове за моята Мареа. Тя е със същата броня и на вътрешната страна е отбелязано къде какъв отвор трябва да се пробие.Сигурно доста си се потрудил, за да стигнеш до този резултат............. но недей забравя,че целта оправдава средствата @valiosport - мини си фаровете през реле, заради консумацията. При 130В на крушка със сигурност след година ще имаш проблем със цокъла на фара, а и има сериозен шанс да претовариш някое реле по колата. Действително ако държиш на осветлението и на колата си - едно реле ще ти е достатъчно, но ако ги ползваш сравнително дълго - направи ги на всека фар по реле.
          Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan

Коментар

Резо брат ... може и продават се халогени по моргите ... взимаш или от браво или от Алфа Ромео 156 щот разлика нямат ... взимаш и тия пластамси дето се хваща халогена за тях... на бронята може и да имаш фабрично заготовка къде да се изреже ... режеш слагаш .. ако искаш ми пиши във ФБ да ти обясна на дълго и широко
            Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
            Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
            Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
            Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

Working...
            X