събрал съм малко пари и искам да си купя Уно 75 или Алфа 33/75 . Идеята е да не се бара двигател/ако има проблем да се отстрани/ и да се докосне отвън! Клоня към уно 75 - мисля спортно окачване , хубави лети черни джанти + нископрофилни гуми / пребоядисване -черно / червено металик! Но за съжаление имам преко сили 2000-2400лв и не знам дали да започвам нещо!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте съвет !
Collapse
X
-
колега, съветвам те за алфа 75 все пак е със задно и ще бъдеш цар :D а и в мобилето гледах една добра В6 за 700лвпп един колега искаше да прави такава алфа силово за състезания, ама нещо се отказа....наистина това е един добър избор, пък и изглеждат наистина злобноA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
-
Тя тая 75-ца за 700лв ше е чудна Знаеш ли в кво приключение ше се вкара... Тия пари дето ги е приготвил колегата няма само за ремонт да му стигнат За тия пари по добре вземи уно, тъкмо да можеш да го направиш както ти се иска. Алфа 33 също е добра идея, но читави трудно се намират, повечето са сдухани от юрканеFIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Re: Дайте съвет !
Boncho написа:събрал съм малко пари и искам да си купя Уно 75 или Алфа 33/75 . Идеята е да не се бара двигател/ако има проблем да се отстрани/ и да се докосне отвън! Клоня към уно 75 - мисля спортно окачване , хубави лети черни джанти + нископрофилни гуми / пребоядисване -черно / червено металик! Но за съжаление имам преко сили 2000-2400лв и не знам дали да започвам нещо!
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:колега, съветвам те за алфа 75 все пак е със задно и ще бъдеш цар :D а и в мобилето гледах една добра В6 за 700лвпп един колега искаше да прави такава алфа силово за състезания, ама нещо се отказа....наистина това е един добър избор, пък и изглеждат наистина злобноex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:е то една алфа 80 и някоя год колко пари да струва, а тази е 6цилиндровка, да, ако иска оптика, тогава не е най-удачния избор, съгласих сеex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Turbolan написа:jorko написа:Уно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар