Колеги много се двуомя и се чудя дали да направя типока така мислите ли че ще изглежда добре или не?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kaкво ще кажете за това
Collapse
X
-
GTipo написа:По-добре направо сложи новата маска. Ще изглежда доста по-добре.Тая броня план ли е или е сега на колата? Аз такава си търсих, но не можах да намеря, когато ми трябваше.
Коментар
-
soulkeeper написа:GTipo написа:По-добре направо сложи новата маска. Ще изглежда доста по-добре.Тая броня план ли е или е сега на колата? Аз такава си търсих, но не можах да намеря, когато ми трябваше.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executor написа:soulkeeper написа:GTipo написа:По-добре направо сложи новата маска. Ще изглежда доста по-добре.Тая броня план ли е или е сега на колата? Аз такава си търсих, но не можах да намеря, когато ми трябваше.
Коментар
-
soulkeeper написа:каква е точно маската на Sedici че не се сещам една снимка ако може да ми пуснешVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Това типо се продаваше преди известно време тук във форума. http://play.evrocom.net:4/incoming/GammaRay/4.JPG||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:soulkeeper написа:каква е точно маската на Sedici че не се сещам една снимка ако може да ми пуснешex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
обикновенна количкаВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:обикновенна количкаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар