Точно от този мотор може да се очакват чудеса, има много запас - и самите Италиянци го казват и го показват. Аз карам Стило 115 коня - а то е същия мотор, по аутобаните в Германия от 140 - 150 до 200 на пета те лепи за седалката и ги вдига за 2-3 сек. все едно че е на трета, само дето не върти гуми, проблема е само с вътрешните карета, много слаб материал, за 20 хил. км. два пъти ги сменям но турбото му излезе много кораво. Но това е въпрос на желание, относно турбото че пускало малко масло - това е много относително, дори и нова кола турбото и пуска масло и е омаслено а и то е консуматив. От личен опит го знам, последната ми кола е Рено Сценик 2015 г. 1.6 DCI 130 k.с. на 130 хил. км. счупи турбо а предния ден го преглеждах че трябваше да пътува 1600км. успя да мине само 100км.
и скъса оста с гайката от към студената част - естествено и тази кола е тунингована, сложих му ново турбо не оригинал, няма да казвам марка но работя от години с тях. Тук в ДЕ ги гледам по новите коли а и всеки ден ги правя, ами те не могат да изкарат и 100 хил. км. и чупят турбими, късат вериги и какви ли не още проблеми, горят масло колкото бензин или нафта - НЕ СИ КУПУВАЙТЕ НЕМСКА КОЛА, карайте си Италианките. Относно Магнес, моя съвет е да не рискувате с тях, попадали са ми няколко файла - коли правени от тях, ами то е страшно, голяма мешавица е но пък файла е заключен да не им се гледат мизериите - те и това не могат да направят както трябва. Извинявам са че така плюя по тях, но е самата истина.

Коментар