Взех една брава но не е карана близао 2,3 месеца. Мисла да и направя малко (tuning) ето и снимки как изглежда сега, всяка промяна която правя ще поствам снимки ако имате някаква идея може да споделите благодаря. Aко някой има някоя част (калници,брони,джанти и т.н) може да ми изпрати съобщение и да се разберем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект Брава 1.8 GT 16B
Collapse
X
-
Джантите 15" ли са? Ако да - остави си ги, оригинални са и не са никак лоши, аз търсех точно такива, но случайно намерих подобни неоригинални, пак 6 спици и паснаха перфектно. Само този "баланс" с външните тежести е доста грозна гледка...
Иначе навремето едно момче от форума, който по незнайни причини си продаде Бравото и си купи ФВ Поло ( ?!? ), беше монтирал оригинални фарове с прожектори и в тях беше вкарал ксенонови лампи в студено-бял цвят (6000 К). Не знам защо, но комбинацията от тъмно-синя кола и студено-бял ксенон тогава ми се стори много красива. Ако ще я караш по-сериозно, такива фарове много ще я разкрасят.
-
Здравей колега, аз бих махнал маската на Марея и на нейно място от Браво или Брава. Понеже не съм фен на ксенона бих ти предложил друга заигравка с фаровете, а именно от Марея те са с лупи и според мен са доста по-красиви(може и ксенон да им сложиш, поне няма да заслепяваш другите).Също ако ще сменяш бронята може да вземеш от жтд с по-големия отвор. Всичко това е въпрос на вкус ето моята мара на какво прилича с такава маска другото е оригиналното и мен много ме кефи така
Коментар
-
Благодаря ти колега страхотна идея. Имаш ли някво предложение за джантиПоследна редакция от StefanAquamar; 14.05.2018, 23:17.
Коментар
-
StefanAquamar написа: Преглед на мнениетоАко може ми ги прати ги мерна
П.П. между другото ако решиш за фарове от марея, трябва малко да се преправят кабелите (има теми тук може да прочетеш)
Коментар
-
Не съм слагал такива. Чел съм в нета, и комшията ми каза също, че карал 2 години с 4х100, но трябва да се затягат постепенно срещуположните на ръка. На комшията му ги завъртяли няколко пъти гумаджии с пистолета и износили резбите на главините и му се наложило стругар да му прави по-дълги болтове за да хванат по-наьад в здравата резба. Той ми каза да не слагам 4х100. В нета има информация, повечето хора каьват, че нямат проблеми. Явно трябва да се внимава.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар