Колеги споделете някои идеи за широк нож на JTD -то , нещо леко и симпатично , без тежък и селски тунинг , от къде да си намеря и стават ли от алтернативни коли ( примерно на лагуната ножа става на вектра ) ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нож за пунто МК2
Collapse
X
-
Здравей колега, чел съм по английските форуми, че от Astra G и от Stilo ножа става, но трябва са си прецениш дали ще ти хареса.
Това е снимка от Астра https://www.fiatforum.com/gallery/da...m/P1000961.jpg
Това е от Стило https://www.fiatforum.com/gallery/data/500/SDC10585.JPG
Поздрави!===/////===
Fiat Bravo 198 T-Jet 120 - Bellissima
Фиат Пунто 188 Литър и двеста, 60 градуса - Точката
-
тия ножове не са за красота. слагат се с цел и вършат определена функция.
Малко ще ти подскажа, малкия 10 см спойлер на старото браво на задния капак оказва натиск от 40 кг при скорост от 100 км/ч. умишлено е сложен отзад. Айде сега се сети кво ще стане ако такъв спойлеп се сложи отпред на кола с предно предаване, още повече на това айродинамично кубче.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетотия ножове не са за красота. слагат се с цел и вършат определена функция.
Малко ще ти подскажа, малкия 10 см спойлер на старото браво на задния капак оказва натиск от 40 кг при скорост от 100 км/ч. умишлено е сложен отзад.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
По скоро поста ми е израз на съмнение в тия резултати.......40 кг натиск е адски много за само 100кмч, за тва трябва огромно крило с поне 1 квадратен метър площ.....
На Алфа 156, големия оригинален спойлер като тоя на снимката не генерира и 5 кг натиск при над 150кмч, така че за да направи 40кг някаква добавка отзад на Браво е нужно само и единствено чудо божие по мое мнение.......
Имах такъв спойлер на алфата - захваща се за задния капак - направих закопчалката на капака да затваря капака при 5 кг натиск - слагам 5кг тежест и ключалката щраква - подкарах с 150 - не се затвори.....значи не оказва дори 5 кг натиск......
Тези добавки се слагат най вече за да намалят драга и повдигането на задницата при висока скорост......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Виж ся колега , принципно ножа се слага там за да обира отдолу закачания от високи бордюри , ниски гърбици и т.н. и предпазва бронята от драскане , пукане и чупене ( до колкото е възможно ) , това е всичко , което върши ножа , тия фантасмагорий за притискателни сили на широк нож под предната броня ги няма , а и какво да притиска като е под колата .... а това за картера трети ден се опитвам да го асимилирам в главата си и не успявам , може и в мен да е причината , няма проблем всеки да изкаже мнението си , аз за това и пиша за да питам .
Коментар
-
Павлин_Хаджиев написа: Преглед на мнениетоВиж ся колега , принципно ножа се слага там за да обира отдолу закачания от високи бордюри , ниски гърбици и т.н. и предпазва бронята от драскане , пукане и чупене ( до колкото е възможно ) , това е всичко , което върши ножа , тия фантасмагорий за притискателни сили на широк нож под предната броня ги няма , а и какво да притиска като е под колата .... а това за картера трети ден се опитвам да го асимилирам в главата си и не успявам , може и в мен да е причината , няма проблем всеки да изкаже мнението си , аз за това и пиша за да питам .Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Павлин_Хаджиев написа: Преглед на мнениетоВиж ся колега , принципно ножа се слага там за да обира отдолу закачания от високи бордюри , ниски гърбици и т.н. и предпазва бронята от драскане , пукане и чупене ( до колкото е възможно ) , това е всичко , което върши ножа , тия фантасмагорий за притискателни сили на широк нож под предната броня ги няма , а и какво да притиска като е под колата .... а това за картера трети ден се опитвам да го асимилирам в главата си и не успявам , може и в мен да е причината , няма проблем всеки да изкаже мнението си , аз за това и пиша за да питам .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар