Колеги, скоро ще започвам да оправям външния вид на Бравата. Имах ремонти по мотора, които са приключени и сега е ред на външния вид. Имам броня, калници и фарове от Мареа които мисля да сложа. Имам джанти от Стило Абарт 17ки. Замислил съм цялостно пребоядисване в тъмно сив цвят с черен таван, а може би и черни колконки при вратите. Приемам всякакви съвети и критики. Ще кача снимки на сегашното състояние на колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект Брава
Collapse
X
-
А дали имаш идей да попитам аз колко струва едно боядисване на купето отвсякъде ? .Защото и аз ще боядисвам цялостно ,но искам да знам колко г/д излиза .Купето мога да го изшкуря и подготвя сам цялото .Друг въпрос е ако реша сам и имам компресор ,пистолет и боя в какво помещение трябва да за да се направи ?А дори да не е цяло пак ме интересува на части т.е на преден капак , заден калник и т.н. трябва ли да е професионално или може и сам да се направи ( със прей също ) питам понеже съм решил да го правя и ако някой колега съдейства и с някой съвет бих бил много благодарен !!!
-
Кило брашно да имаш на мастор го дай. При нас качествено боядисване на детал е 100 лв., а за цялото незнам, преди година и половина слочайно се засякох с едно момче и то се оказа бояджия, питах го колко ще ми вземе да я боядиса цялата и той ми каза 600 лв., само че моята не е металик. Така че зависи от майстора, пък и беше сравнително отдавна.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
А аз дали ще се оправя да я боядисам ? Иде реч да изшкуря цялата ръжда на всяко едно възможно местенце и да китосам (доколкото добре може един млад новак :D ) и да изшкуря и кит-а и после нанасяне на боя от мен с пистолет и компресор дали ще го докарам :D хаха що годе,че няма е професионална работа е ясно ... . Бих искал да питам за съвети относно шкурене понеже знам,че има опитни колеги който се занимават с това. - ДА подчертая няма да е пунтото а поло 93та което има нужда също - да в фиат форум сме ,но все пак не всеки е любител само на фиат и има само фиатове - надявам се VW марката за която питам да не попречи на питането ми . Защо споменавам ,че поло ли ? ( ако някой се пита ) - защото там ламарините са съвсем други и доста по дебели та затова търся компетентен съвет !
Коментар
-
И така колеги, зачочнах работа по колата. Ограничено ми е свободното време и нещата стават доста бавно, но се надявам че ще стане добре. За сега съм подготвил бронята и калниците от Мареа, задни дискови апатати от Купе 1.8 и май ще слагам направо и предните от Купето. Просто с тея 17-ки джанти много малък ми се вижда моя диск и е грозотия. Сега се замислям, дали ако сложа друго серво ще започнат да хващат по-добре спитачките? Също моля за предложения за цвят (за сега замисъла е тъмно сива), защото се замислям за промяна в цвета с нещо различно. Ще кача снимки тези дни да покажа до къде съм стигнал. Някой ако може да предложи салон (за предпочитане кожен), който би паснал без много преправяне.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар