Колеги, имам абартово стило, което вси го взех от Германия преди известно време. Много ми харесва машинката, но някой път наистина не ми достигат кончетата. Единствено знам, че има Ремус гърне, което по немски документи прави автомобила 179 к.с.. Та мисълта ми е какво мога да бутна ? Кутията е полуавтоматик и се чудех дали също може ограничителя да се направи да изключва в по-високи обороти. Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абартовото Стило-какво може да се бутне, че да бяга още?
Collapse
X
-
Нали не мислиш, че със слагането само на гърне на атмосферен мотор ще се повишат конете, конкретно тук говорим за 9к.с. /оригинално са 170/ ? или имаш предвид, че е подменена цялата изпускателна система ?, какво пише в тия немски документи и има ли направено дино измерване за да ти се гарантират тия 9к.с. ?
Язък, че си в Русе иначе бих пробвал колко върви стилотоpunto HGT
-
ivruvi написа: Преглед на мнениетоКолеги, имам абартово стило, което вси го взех от Германия преди известно време. Много ми харесва машинката, но някой път наистина не ми достигат кончетата. Единствено знам, че има Ремус гърне, което по немски документи прави автомобила 179 к.с.. Та мисълта ми е какво мога да бутна ? Кутията е полуавтоматик и се чудех дали също може ограничителя да се направи да изключва в по-високи обороти. Благодаря предварителноПоследна редакция от RASTIL; 23.11.2016, 14:05.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар