Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абартовото Стило-какво може да се бутне, че да бяга още?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абартовото Стило-какво може да се бутне, че да бяга още?

Колеги, имам абартово стило, което вси го взех от Германия преди известно време. Много ми харесва машинката, но някой път наистина не ми достигат кончетата. Единствено знам, че има Ремус гърне, което по немски документи прави автомобила 179 к.с.. Та мисълта ми е какво мога да бутна ? Кутията е полуавтоматик и се чудех дали също може ограничителя да се направи да изключва в по-високи обороти. Благодаря предварително
    Прикачени файлове

Нали не мислиш, че със слагането само на гърне на атмосферен мотор ще се повишат конете, конкретно тук говорим за 9к.с. /оригинално са 170/ ? или имаш предвид, че е подменена цялата изпускателна система ?, какво пише в тия немски документи и има ли направено дино измерване за да ти се гарантират тия 9к.с. ?

Язък, че си в Русе иначе бих пробвал колко върви стилото
    punto HGT

Коментар

Колеги, имам абартово стило, което вси го взех от Германия преди известно време. Много ми харесва машинката, но някой път наистина не ми достигат кончетата. Единствено знам, че има Ремус гърне, което по немски документи прави автомобила 179 к.с.. Та мисълта ми е какво мога да бутна ? Кутията е полуавтоматик и се чудех дали също може ограничителя да се направи да изключва в по-високи обороти. Благодаря предварително
      Към кутията добре си се ориентирал, ама не Да и баеш на оборотите, ами да си сложиш ръчна кутия...Ща учуди разликата.... Иначе всмукателния колектор от 20 вт, махане на баланс Вала, улекотяване на биелите, заигравка с генерациятта, предпазване на колекторите към главата, порт, полиране на главата, на горивните камери.... нитро.... ида кажем едни 250 коне дано ти стигнат...Мотора е много благодарен за доработки аз съм му фен + това тоз маторь е върха на хранителната верига от по-новото поколение бензинови матори на Фиат...Да не говорим, че при наличие на подходящия донор мои да се ъбгрейдне и на 2,5 20в мурбо...Стандарт мотора е 175 коняако не не дриснали кутията (робота) в ръчен режим тре да върти едни 6500 оборота дане казвам 7000... Май неа да има интрига със сверка с пунтото ....
      Последна редакция от RASTIL; 23.11.2016, 14:05.
      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Working...
      X