Така пичове ся следното става , на колата съм си харесал една топка от passat b3 т.е 2ка тя е на резба ще стане ли на фиата да си я сложа или няма как ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запитване относно "афтърмаркет" джанти
Collapse
X
-
Никой ли неможе да удари по едно рамо на пунто мк1 1.7тд какъв е механизма на топката на лоста? Дърпа ли се ,навива ли се? и би ли паснала топка от бора,голф 4 или пасат б5 идей?
Все някой от вас ще е сменял да каже как е..
http://zaggituning.com/image/cache/d...41-500x500.jpg такава топка ще зимам само,че е без осветление и въпреки че е универсал май няма приставки други освен тази с която е на едно Renault EspaceПоследна редакция от mitice; 02.01.2017, 01:23.
Коментар
-
По темата с джантите:
Колеги, престъргването ок, обаче въпросните 2 мм ме притесняват. Ако колата е повечко коне и има повече "напрежение" няма ли да е опасно да се кара? Питам понеже хубави джанти за фиат трудно се намират, пък за 4х100 има под път и над път. Ще се карат на Пунто Гт между 160 и 180 коня.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
-
mitice написа: Преглед на мнениетоНа мен още ли никой неможе да помогне дали топка от голф 4 /а3 ще пасне?
Едва ли кранчето е създадено точно за скоростния лост на това пежо
Коментар
-
Та така аз питам щот ако я зимам да не си давам така парите дали някой е пробвал,аз да знам,че ще стане ще се помъча и още как а що се отнася до старата топка нещо въртях я пробвах да дръпна - брех не помръдва идей :D как да я извадя ебз да я повредя така,че ако друга не става да мога да я върна.
Коментар
-
Дърпаш яко нагоре.С леки разклащания излиза.
За топката от гоУфа имаш три варианта -
1.Става точно и се кефиш.
2.Отворът е по-малък от диаметъра на лоста - бормашина и подходяща бургия и се кефиш.
3.Отворът е по-голям от диаметъра на лоста - изолирбанд,тиксо,подходящ шлаух - и сещай се...Fiat Punto 1.1 6Speed
Коментар
-
Това е на мареята първия път излиза по-трудничко със дърпане и много леко извъртане ляво-дясно. На шлици е на око диаметъра е около 12мм. Мисля, че от ваген няма да стане. По-добре универсална тюнинг топка защото те са с голям отвор и имат едни пластмасови преходници с различни размери и топката се захваща за тях със 3 шестограмчета.
Последна редакция от Blad3maz7eR; 30.03.2017, 10:30.
Коментар
-
mitice написа: Преглед на мнениетоЩе стане - 12mm x 1.50 - диаметъра на голфчето.
П.П. ей това измайсторих аз на мойта докато си намеря кехлибарена соц топкаПоследна редакция от Blad3maz7eR; 09.04.2017, 19:07.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар