Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дискове 284 ще станат ли на Фиат Браво 1,9 жтд?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дискове 284 ще станат ли на Фиат Браво 1,9 жтд?

искам да сложа дискове 284 на фиат браво1,9жтд ште станат ли на моите шенкели

Редактирано заглавие.
    Модераторски екип на fiatforum.bg
    MAMA DESI

Не става, шенкелът е различен и няма как без доста преправяне да сложиш по-големите апарати. Евентуално ако вземеш шенкели с апарати, амортисьори и носачи имаш шанс.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Свали апаратите и си премери болтовото разстояние за захващане на апаратите към твоя шенкел, ако е 10см можеш да вземеш дискове и апарати от купе 2.0 16V, поне при мен стана без проблем, аз съм с пунто хгт, ако не търсиш апарати с твойто болтово захващане за да не се налага да сменяш всичко, което е описал по горе колегата.
      punto HGT

Коментар

Междуболтовото разстояние е еднакво- 10см , но разликата е в офсета на ушите на самия шенкел- като сложиш апаратите и те се удрят челно в ушите на шенкела (припокриват се) ,а трябва да влязат под тях. Преди няколко месеца бях взел дискове и апарати за да мина на 284мм на бравото ,но просто не става без много преправяне. На снимката съм показал ефекта на припокриване, само че съм снимал други апарати на шенкела на Кромата
        Click image for larger version

Name:	aparati.jpg
Views:	1
Size:	80,6 KB
ID:	2093826
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

При мен на брава 1.6 станаха точно както казва колегата разликата е в офсвета на апаратите мойте бяха от Марея 2.4 тд но ги свалих че не се усетих за джантите.
          FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Ако вземе шенкели с апарати от дедра 2.0 турбо би трябвало да стане само с тях, без да сменява другите неща.
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

А ако се раздели застъпването и се отнеме от ушите по равно? Не ми се вижда много застъпването и не вярвам да отслабне захвата. При този вариант не е много играчка.
              4 бири и турбината да свири

Коментар

Working...
              X