Исках да си сложа един филтър на Типото. Бях си харесал един доста зелен с голяма пропускателна способност ( не се води спорт а low restriction ) с който ще ми харчи колицата по-малко пък щяла да върви повече. Като и спортния, и тоя заменя не само филтъра а целия блок. Обаче който и да питам - различно мнение - повече ще харчи, повече динамика ще има, всеки казва -чудеса не стават. Та някой да е слагал на Типо нещо такова? Има ли смисъл? По фирмите рекламират 5 коня и едно муле отгоре?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли смисъл от спортни филтри?
Collapse
X
-
Говориш за едни и същи неща, спортен филтър, лоу рестрикшън филтър, едно и също. Има филтри, които заменят цялата кутия, има и панелни филтри на мястото на обикновенния. Ефекта от първите са по-осезаем. Цялата идея можеш да прочетеш в сайта на "КН", има много добри обяснения, а ако се поровиш из форума ще видиш и други мнения ,които са писани по твоята тема.
-
Да де ама.....
Може. Сигурно си прав за филтрите. Обаче в идин сайт гледах разграничение но може това да е условно като се замисля. Интересуваше ме реално има ли смисъл, четох по форумите, много е неясно. Специално за Типо.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Re: Да де ама.....
geshabeli написа:Може. Сигурно си прав за филтрите. Обаче в идин сайт гледах разграничение но може това да е условно като се замисля. Интересуваше ме реално има ли смисъл, четох по форумите, много е неясно. Специално за Типо.
Коментар
-
Re: Има ли смисъл от спортни филтри?
geshabeli написа:Исках да си сложа един филтър на Типото. Бях си харесал един доста зелен с голяма пропускателна способност ( не се води спорт а low restriction ) с който ще ми харчи колицата по-малко пък щяла да върви повече. Като и спортния, и тоя заменя не само филтъра а целия блок. Обаче който и да питам - различно мнение - повече ще харчи, повече динамика ще има, всеки казва -чудеса не стават. Та някой да е слагал на Типо нещо такова? Има ли смисъл? По фирмите рекламират 5 коня и едно муле отгоре?_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Ако си сложиш филтър трябва да смениш тръбите от двигателя до ауспуха, защото иначе няма смисъл, засмуква много и трябва да изкарва много. По възможност трябва да няма гърнета и чупки по тръбите. Само Ремус и то хубав, да не е някой турски..... :PЗдравей, колега - честит първи пост и моля, прочети Правилата - тук пишем на кирилица!Позволявам си да поправя някои правописни грешки.Zaphod
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар