Малко не ми е присъща тази тема ама ми е интересно! Искам да си сложа джаджа за турбото! Виждал съм го само по дискавъри и не знам изобщо какво представлява! Та тази джаджа показва кога ти се включва ттурбото и може би на колко оборота работи! Ако някой е разбрал за какво говоря да каже монтира ли се такова нещо на коли като моята и колко горе долу ще ми струва и къде може да ми го направят!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Манометър или някаква джаджа за турбото!
Collapse
X
-
Re: Манометър или някаква джаджа за турбото!
rustson написа:Малко не ми е присъща тази тема ама ми е интересно! Искам да си сложа джаджа за турбото! Виждал съм го само по дискавъри и не знам изобщо какво представлява! Та тази джаджа показва кога ти се включва ттурбото и може би на колко оборота работи! Ако някой е разбрал за какво говоря да каже монтира ли се такова нещо на коли като моята и колко горе долу ще ми струва и къде може да ми го направят!Uno Turbo RulZz
-
извинявайте за офф топика ма ми е интересно къде ще се закачи маркуча има ли изходза закачане или ще трябва да се прави разклонение някаде по мъркучите които са там по турботоBravo JTD
*Stage 1 Cold Air Intake
*Stage 2 Software upgrade "remap"
*Stage 3 Boost Pressure Control Valve
*Stage 4 TuRbo gt1756 Hibrid
Коментар
-
BODZOO написа:извинявайте за офф топика ма ми е интересно къде ще се закачи маркуча има ли изходза закачане или ще трябва да се прави разклонение някаде по мъркучите които са там по турботоUno Turbo RulZz
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар