Turbolan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на двигател...
Collapse
X
-
'93 Croma 2.0T -ex
'98 Coupe 20V
-
айде и аз сам в кюпа вчера разглобиха двигателя и дадоха главата да се прави колега купувал ли си вложки и какви..и каква гарнитура мислиш да слагаш аз сам си взела една гласер но едни я хвалят други не като сваляха главата болтовете се развиваха почти на рака с гаиковерта без да прескача може да си предтавите после как няма да ми издуха гарнитура.... имаше вода в 2,3,4, цилиндър след като свалихме главата погледнахме и турбото и какво да бидим бътре се върти като на бабами вретеното баси лувта и така излезе че и турбо тряба да правя или купувам приятеля ми има две турбини ама са много големи и не стават дадоха мойта да я видят и да кажат пари...а междо другото болтовете на турбото към изпускателния колектор се развиха и те на ръка аз не мога да си представя как може някой да се хвашта да прави такава кола и да не разбира от елементарни работи но тва друга тема повдигачите ми са добре и мисля да не ги сменят но до понеделник може и да размисля турбината ми е ИХЕ японска и според това което сам чела и това което ми казват си е доста добра пък и ще издържи на 1.3 помпата ми е 6.5бар дюзи ще сложа от гран чероки 4.0л и клапанче вебер..между другото ако някой си е ремонтирал турбината и ако е била такава да каже за колко пари да сравня но разбрах че за тях няма сервизни пакети аиде по нататак още инфо ще дам.......А между другота я ми разкажи повече за този вал градуси,пари,с коло повишава въртящия момент и при колко оборота и конете също...че докато е разглобено може да измисля нещо...uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
bebito^^^ написа:айде и аз сам в кюпа вчера разглобиха двигателя и дадоха главата да се прави колега купувал ли си вложки и какви..и каква гарнитура мислиш да слагаш аз сам си взела една гласер но едни я хвалят други не като сваляха главата болтовете се развиваха почти на рака с гаиковерта без да прескача може да си предтавите после как няма да ми издуха гарнитура.... имаше вода в 2,3,4, цилиндър след като свалихме главата погледнахме и турбото и какво да бидим бътре се върти като на бабами вретеното баси лувта и така излезе че и турбо тряба да правя или купувам приятеля ми има две турбини ама са много големи и не стават дадоха мойта да я видят и да кажат пари...а междо другото болтовете на турбото към изпускателния колектор се развиха и те на ръка аз не мога да си представя как може някой да се хвашта да прави такава кола и да не разбира от елементарни работи но тва друга тема повдигачите ми са добре и мисля да не ги сменят но до понеделник може и да размисля турбината ми е ИХЕ японска и според това което сам чела и това което ми казват си е доста добра пък и ще издържи на 1.3 помпата ми е 6.5бар дюзи ще сложа от гран чероки 4.0л и клапанче вебер..между другото ако някой си е ремонтирал турбината и ако е била такава да каже за колко пари да сравня но разбрах че за тях няма сервизни пакети аиде по нататак още инфо ще дам.......А между другота я ми разкажи повече за този вал градуси,пари,с коло повишава въртящия момент и при колко оборота и конете също...че докато е разглобено може да измисля нещо...Uno Turbo RulZz
Коментар
-
bebito^^^ написа:айде и аз сам в кюпа вчера разглобиха двигателя и дадоха главата да се прави колега купувал ли си вложки и какви..и каква гарнитура мислиш да слагаш аз сам си взела една гласер но едни я хвалят други не като сваляха главата болтовете се развиваха почти на рака с гаиковерта без да прескача може да си предтавите после как няма да ми издуха гарнитура.... имаше вода в 2,3,4, цилиндър след като свалихме главата погледнахме и турбото и какво да бидим бътре се върти като на бабами вретеното баси лувта и така излезе че и турбо тряба да правя или купувам приятеля ми има две турбини ама са много големи и не стават дадоха мойта да я видят и да кажат пари...а междо другото болтовете на турбото към изпускателния колектор се развиха и те на ръка аз не мога да си представя как може някой да се хвашта да прави такава кола и да не разбира от елементарни работи но тва друга тема повдигачите ми са добре и мисля да не ги сменят но до понеделник може и да размисля турбината ми е ИХЕ японска и според това което сам чела и това което ми казват си е доста добра пък и ще издържи на 1.3 помпата ми е 6.5бар дюзи ще сложа от гран чероки 4.0л и клапанче вебер..между другото ако някой си е ремонтирал турбината и ако е била такава да каже за колко пари да сравня но разбрах че за тях няма сервизни пакети аиде по нататак още инфо ще дам.......А между другота я ми разкажи повече за този вал градуси,пари,с коло повишава въртящия момент и при колко оборота и конете също...че докато е разглобено може да измисля нещо...N.Y. State of Mind
Коментар
-
Гарнитури и във Варна правят до цирковата площадка един приятел си прави за Роувъра преди време (доволен остана вместо 80лв. даде 25лв.), а турбини ремонтират в двора на техническия университет и под аспаруховия мост на от страната на пристанището ама на второто място маи само за камиони ремонтират (там са ни клиенти за интернет).Сега аз да питам каква марка и модел е оригиналната турбина на уното, и какъв модел е турбината на 1.9 дизел знам че е ККК но никъде не видях да пише модел, вчера се сдобих с такова и ми трябват данни и характеристиките му. Благодаря предварително.
Коментар
-
icecool написа:Гарнитури и във Варна правят до цирковата площатка идин приятел си прави за Роувара преди време (доволен остана вместо 80лв. даде 25лв.), а турбини ремонтират в двора на техническия университет и под аспаруховия мост на от страната на пристанището ама на второто място маи само за камиони ремонтират (там са ни клиенти за интернет).Сега ас да питам каква марка и модел е оригиналната турбина на уното, и какъв модел е турбината на 1.9 дизел знам че е ККК но никаде не видях да пише модел, вчера се сдобих с такова и ми трябват дании и характеристиките му. Благодаря предварително.Uno Turbo RulZz
Коментар
-
аз имам кой да ми направи турбото но ще ми даде резултат в понеделник ...до тогава ще мисля или да се ремонтира или друго а колата ми я превят стамат с червената акула с двигател м пауър и петър с 2.0 16v турбо ауди и алфа 3.0 v6 турбо и двамата са в час а за дебела гарнитура със сигурност ще се поръча че другите ше ги мята като тесте карти като я надуя на 1.3 но ще видя ....uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
Turbolan написа:Ако си от София, гарнитура най-добре си направи метална, но реши колко дебела искаш да е, На Симеон към 30-40 лв трува, доста приятелчетата са си правили там в ена пряка на Симеон . За справка синия Нисан 200 сх от Божурище е с такава. Ако те интересува точен адрес ще ти пиша. Като гелдам май си от Варна, там намери някой който прави хубави гарнитури.
Коментар
-
UnoGT написа:Turbolan написа:Ако си от София, гарнитура най-добре си направи метална, но реши колко дебела искаш да е, На Симеон към 30-40 лв трува, доста приятелчетата са си правили там в ена пряка на Симеон . За справка синия Нисан 200 сх от Божурище е с такава. Ако те интересува точен адрес ще ти пиша. Като гелдам май си от Варна, там намери някой който прави хубави гарнитури.Uno Turbo RulZz
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар