Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто ГТ

Здравейте колеги.Имам прекрасно Пунто Гт3 Абарт пакет с изцяло ревизиран мотор и голяма турбина с челен кулер,но за но за мое нещастие с криво купе- ковти среща с бордюр.Моля дайте съвет на какво купе да присадя двигателя.Става ли на Ланчия Ипсилон,и на кои модели Пунто става тоя мотор?

Колко е криво колега, чак пък толкова ли че да не става за каране...? Питам, защото и моето е удряно отпред в дясно и то е било доста, направили са го но сега колата е с няколко милиметра по къса отдясно. Това обаче не ми пречи да я карам.
    Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
    Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

htp_vesko написа:
      Колко е криво колега, чак пък толкова ли че да не става за каране...? Питам, защото и моето е удряно отпред в дясно и то е било доста, направили са го но сега колата е с няколко милиметра по къса отдясно. Това обаче не ми пречи да я карам.
      Ми колега не знам колко,два от болтовете на моста тия на купето под шофьорското място не отговарят на дупките на новия мост.Бягат с 1-1.5 см.

Коментар

Пунто 1 ген и Ипсилон от 1996-2000 год. са на една и съща платформа. Всичко ще пасне. Освен това ще стане страшен слийпър
        1995 Lancia Dedra 2000 16VT SW Integrale
        2005 Lancia Musa 1,4 16V DFN
        2000 Lancia Lybra SW 2,0 20V Comfortronic
        2002 Alfa Romeo 147 Selespeed
        2008 Fiat Panda Climbing

Коментар

subarkata написа:
          Пунто 1 ген и Ипсилон от 1996-2000 год. са на една и съща платформа. Всичко ще пасне. Освен това ще стане страшен слийпър
          И аз така мисля,щом са на една платформа ще станат всички части от Пунтото,даже и част от Абарт пакета ще пасне.

Коментар

Говориме за Пунто мк1 купе нали? Имай напредвид, че има разлика в здравината между стандартното куме на мк1 и ГТ-то. ГТ-то е по усилено до колкото знам.
            Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

htp_vesko написа:
              Говориме за Пунто мк1 купе нали? Имай напредвид, че има разлика в здравината между стандартното куме на мк1 и ГТ-то. ГТ-то е по усилено до колкото знам.
              От опит ти казвам,че разликата е в полуоските и носачите всичко друго е еднакво.Те за това са толкова кашкавалени. :D

Коментар

tomi2006 написа:
                htp_vesko написа:
                От опит ти казвам,че разликата е в полуоските и носачите всичко друго е еднакво.Те за това са толкова кашкавалени. :D
                Щом казваш, вярвам ти ! Така съм чул. Аз понеже бях разпитвал за мойто точно заради удара, да си намеря здраво и читаво купе от някои от по масовите модели и да прехвърля всичко на него.
                Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
                X