Добър вечер! Искам да попитам някой който разбира от това дали на Стило 1.9 JTD мога да сложа blow off-a само заради съскането което се чува, понеже днес си харесах един на Greaddy универсален но не знам къде се закача и какво се прави. Ще съм благодарен ако някой може да ми помогне! Мерси!Грешен раздел-> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Blow off na Stilo JTD?
Collapse
X
-
Re: Blow off na Stilo JTD?
tedkis написа:Добър вечер! Искам да попитам някой който разбира от това дали на Стило 1.9 JTD мога да сложа blow off-a само заради съскането което се чува, понеже днес си харесах един на Greaddy универсален но не знам къде се закача и какво се прави. Ще съм благодарен ако някой може да ми помогне! Мерси!Грешен раздел-> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.orgPower Under Pressure
-
muns61 написа:Като хлапета слагахме картонче с щипка за пране на колелото, да пърпори по спиците. Времената се менят и играчките на хлапетата стават все по-технологични...ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
WhitePower написа:Valiosport написа:Ако турбото е с геометрия, не ти трябва нищо, само се прави генерацията от край до край на тръби и се чува много яко като разтоварва турботоТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар