Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтиране на кулер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Монтиране на кулер

Здравейте,С мареа 2.4jtd(ремапната) и съм замислил монтиране на челен кулер, но факта, че не ми се дават пари роди в мен едно питане.Имам един др. кулер май е от 2.4 ТД, та може ли него да го сложа като челен, но идеята ми е да не махам и моя. Може ли да съм с два кулера(ясно, че може), но ефект ще има ли и това в положителна посока ли ще е ?Ще махам и радиатора на А/С-то, че не ми върши работа, та от там поне да има една идея по добро охлаждане на водния радиатор.
    Fiat Marea 2.4 JTD+
    Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
    Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
    Renault 19/1.7mi/ - crash

Ще е грозничко с тоя кулер отпред Би трябвало да има ефект.Няма ли къде да го набуташ при другия или от другата страна?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

е грозно... тя колата си е грозна :Д :Д :ДАбе ако го хвана на страни, пред водния и съм махнал радиатора на А/С няма да е много грозно.Аз мисля да е пред водния в близост до сегашния, само че в хоризонтално положение.
      Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

При 2.4 хабер си нямам с какво място разполагаш Мога да ти дам по-добра идея>Да монтираш пръскалка за вода на твоя кулер Виж какъв е ефекта:https://www.youtube.com/watch?v=ZtUf...нението може да се направи сравнително лесно.Добавяш още една помпичка към казанчето за чистачките и монтираш една/две пръскалки, които да сочат към кулера
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Това ми е лесно за монтаж, тъй като имам пръскалки на фаровете(и работят) и мога от там да взема, а й там има достатъчно голямо налягане, та дори имам и пръскалка тип мъгла от пежака
          Fiat Marea 2.4 JTD+

Коментар

Тези мъглявите са супер за целта, но май харчеха повече вода.Действай
            Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

аз пък що си мисля , че ще падне налягането в колектора от допълнителния кулер ?
              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Working...
              X