Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нов собственик на фиат пунто гт 1.4 турбо ,помагаите...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нов собственик на фиат пунто гт 1.4 турбо ,помагаите...

Здравеите, от днес си имам фиат пунто гт 1,4 турбо 1999 годИмам и доста вапроси , ще кача снимки ...1 - Има монтиран турбо-буст и бутон турбо - това добре ли е или не ?2 - Варви си нормално ,заграва ,пуска перка и така ,турбото надува,клапана разтоварва,чувам го- светка червената лампа ,праскалката и колата малко прекасва,полсе се оправа, това на какво се далжи ?3 - ако не натискам бутона колата си надува сток така ли да го разбера ?4- как да разбера какво е правено по колата ? турбо-дузи и тн... ?5-малко има масло по кутията на ангренажа , нежиждам от каде идва,какво да направа ? и за накрая ако дадете савет какво да права и да гледам по колата е добре дошал Преместена!Модераторски екип на fiat-bg.org
    Прикачени файлове

снимах с телефона но големи снимките ,по касно ще снимам пак да кача снимки,буса го изрових от нета ,снимката

Коментар

Първо си попълни профила, най малкото кажи от кой град си за да може колегите да те насочат към хора дето им знаят кътните зъби на ГТ-тата.99г. се води ГТ3, до колкото съм чувал тоя вариант не е препоръчително много да се зоби, че били по кекави, за извращения по мотора трябва да се купи ГТ2
      punto HGT

Коментар

didich написа:
        Първо си попълни профила, най малкото кажи от кой град си за да може колегите да те насочат към хора дето им знаят кътните зъби на ГТ-тата.99г. се води ГТ3, до колкото съм чувал тоя вариант не е препоръчително много да се зоби, че били по кекави, за извращения по мотора трябва да се купи ГТ2
        Както е казал колегата първо си попълни профила и дай малко повече инфо като цяло . За тоя тип бууст контролер аз специялно не съм много наясно, предполагам че минималното налягане трябва да е стоковото, малко не виждам смисъл от такъв тип, само да се превключва, няма време за такива неща . Въпросния бутон "турбо" както казваш вдига налягането, но внимавай да не стане фал, не се знае на колко е настроена да надува. Ако си от София (пък и да не си) препоръчвам ти да се свържеш с колегата White Power (Орлин), той е Бога на ГТ-ата ! Отиваш при него, той гледа и ти казва. Има голяма вероятност да я знае колата, да е била вече при него.
        Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
        Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Working...
        X