Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Uno Turbo 1986година

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Супер резурекшън проектче !!! Евала и успех!
    Sedicivalvole (Racing Rosso)now
    GTV 2.0 (612 A)now
    E60 530D now.. hate it big time :D
    Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
    Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Здравейте на всички от форума пускам колата да я видите ....
      Прикачени файлове

Коментар

Днес ми пристигнаха и още неща за нея колата до 10 дни е готова , да минава прегледи в КАТ и вече да може да започне лятото с нея !!!Пристигна АПЕКС окачването . скоро ще сме с 35 мм по - близко до земята , а понеделник ми пристигат за джантите и новите гуми ДЪНЛОП СПОРТ 185/55/14
        Прикачени файлове

Коментар

Някои нещо ако иска да получи повече инфо какво съм правил може да пише тук или на Лично.

Коментар

Браво колега, много е радващо да гледам, че има още хора, които се радват на старите коли. Чувството да върнеш към живот една такава машинка е несравнимо. Ще се запознаем като дойда във Варна. Още едно голямо Браво и УспехПоздравиСтоил

Коментар

Всичко и цялата идея почва много далече първата кола на която сън се учил да карам беше ФИАТ УНО , 45 коня. Много и се радвах. Сега имах малко пари спестени и реших да се хвана с този проект и не смятам , че сбърках колата става хубава !!! Но се надявам парите да стигнат.

Коментар

Благодаря , надявам се всички фенове на модела да го видите на събирането. До тогава трябва да съм направил и новия мотор. Сега целта беше колата да се освежи и да лъсне. А за под капака след лято Поздрави от Варна

Коментар

Адмирации !!! Единствено джантите трябваше да са оригиналния цвят със нови абартови капачки
                  Sedicivalvole (Racing Rosso)now
                  GTV 2.0 (612 A)now
                  E60 530D now.. hate it big time :D
                  Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
                  Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex

Коментар

Колата е вече със съвсем различни джанти ОЗ Рейсинг 14 цола с Гуми дънлоп спорт със скоросен индекс 240км новички 185/55/14. Ще кача снимки по - нататака като приключа. Цялата ходова част смених плюс рейка нова , на реглаж трябва да я заведа и до рекламна агенция за лепенките да поръчам. Вътре има още малко работа. Търся задна пласмасова дръжка ако някои има да пише. Търся странично огледало ляво оригинално искам да ползвам една метална част от него. Антената на колонката която е също ...

Коментар

Working...
                    X