Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Uno Turbo 1986година

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво колега, екстра е колицата, да я караш със здраве! Ще следя темата!
    Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
    Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Стъклото е с уплътнението. Ако имаш интерес - 30 лв и пращам с Еконт за твоя сметка, с преглед. Преди 3 месеца, като чистих мазето, изхвърлих уплътненията от вратите,, задните стъкла и закопчалките им. Жалко...
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Здравейте на всички от форума , живот и здраве ако всичко е наред другата седмица трябва да вкарам колата да се боядисва. Свалил съм всички стъкла тавана пласмаси единствено мотора още стой на мястото си. Всичко съм прибрал в нас за чистене и пръскане , за да може после да се монтирва готово. Мисля , че успях да намеря уплатнения доста читави. Чакам един колега от Варна за уплатнението за предното стъкло. Ще кача , малко снимки пак другата седмица на колата преди да я вкараме за боя. Чакам вече с нетърпение да я боядисаме

Коментар

Супер колега!! Много се радвам на такива теми и колеги, който са се захванали с тежката задача да реставрират италианка от България!!И аз наскоро като на шега се сдобих с Dedra Turbo и вече половината от цената и отиде за нови части.... Успех в начинанието и да ъпдейтваш когато можеш.
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Мерси колега ! Като седна пред лаптопа ще кача. От телефона нестава ....

Коментар

Здравейте още малко снимки качвам на колата ....
              Прикачени файлове

Коментар

А тук ще видите едната седалка възстановена и новия ми кожен таван.
                Прикачени файлове

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Ето ги и възстановените БОМБЕТА НА КОЛАТА
                    Прикачени файлове

Коментар

ДРУГОТО ...
                      Прикачени файлове

Коментар

Това са други снимки на колата където сме кърпили и така ... до края на седмицата , ще има актуални снимки на колата завършена и подготвена за боядисване.
                        Прикачени файлове

Коментар

Здравейте приятели , съжалявам че отдавна не съм публикувал нищо имам снимки нови доста пикантки на колата сега ще кача и видите
                          Прикачени файлове

Коментар

Имам и още по напреднали снимки сега ще добавя и тях , купих и джанти 14-ки ОЗ. Вече съм ги дал за бластиране и прахово боядисване и тях. Като цяло бавно , но славно може и да стане моята работа ако парите не свършат защото накрая може и те да са проблема.

Коментар

Това са ОЗ-ките купени от София
                              Прикачени файлове

Коментар

А тук ще видите колата , подготвена за боядисване , много скоро ще дам и нейни снимки сигурно края на седмицата ще стане.
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X