joreto1405 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чип за пунто
Collapse
X
-
punto HGT
-
didich написа:Верно, че на 1,2-то колектора беше едно с катализатора, наситина ще има повече смисъл от слагането на хубав тръбен колектор, пред това да се дадът пари за чип.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Предполагам, че може да му се направи един отвор и пак да си монтира и двете ламбда сонди, ако не софтуерно едната трябва да се премахне или да се излъже.Ако стоковия колектор е "скопен" и с малки диаметри, предполагам пак ще има разлика при по добър колектор, без да се пипа главата.За гърнета търси макрови такива: Remus, Supersprint и т.н.punto HGT
Коментар
-
didich написа:Предполагам, че може да му се направи един отвор и пак да си монтира и двете ламбда сонди, ако не софтуерно едната трябва да се премахне или да се излъже.Ако стоковия колектор е "скопен" и с малки диаметри, предполагам пак ще има разлика при по добър колектор, без да се пипа главата.За гърнета търси макрови такива: Remus, Supersprint и т.н.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
При мен колектора е такъв http://www.supersprint.com/en/IT/pro...280BA__00.aspx , господата от Supersprint не виждам никъде да препоръчват преди да се монтира техен колектор да се портва главата ?Тук говорим за колектори на заводски мотори, едва ли заводски колектор от друг 1,2 мотор е с много по-голям диаметър на тръбите, че чак да спъне мотора и да не върви, просто заводския колектор с тоя катализатор гаранция тапи мотора , най малкото ще почне да се форсира доста по добре във високи обороти, след това слагането на чип само може да има положителен ефект.punto HGT
Коментар
-
За разхода, виж ми подписа. И двете коли съм ги имал, разликата е около литър-литър и половина на 100. Sporting-a е каран в Бургас, HGT-то в град с размерите на Бургас.И двата лог-а съм ги държал аз и ги попълвах когато зареждах колите, сега съм само с HGT-то и продължавам да си го попълвам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар