Колеги заслужава ли си да се сложи чип на пунто 1.2 16в 2000 г. И колко струва това удоволствие,разхода вдига ли се много? Или по добре да го сменя с Пунто 1.8 Hgt?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чип за пунто
Collapse
X
-
radi_nrj написа:На атмосферен мотор с чип ако изкараш 5 коня трябва да си удариш шапката от земята.punto HGT
Коментар
-
joreto1405 написа:Супер. А горе доло колко е разхода градско? Моя мисля, че е към 7,8. Но много ме дразни това, че като тръгна на път с наклони и ме дразни че невърви в нагорнищата....Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:joreto1405 написа:Супер. А горе доло колко е разхода градско? Моя мисля, че е към 7,8. Но много ме дразни това, че като тръгна на път с наклони и ме дразни че невърви в нагорнищата....punto HGT
Коментар
-
Re: Чип за пунто
joreto1405 написа:Колеги заслужава ли си да се сложи чип на пунто 1.2 16в 2000 г. И колко струва това удоволствие,разхода вдига ли се много? Или по добре да го сменя с Пунто 1.8 Hgt?Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Re: Чип за пунто
FIRE 8V написа:joreto1405 написа:Колеги заслужава ли си да се сложи чип на пунто 1.2 16в 2000 г. И колко струва това удоволствие,разхода вдига ли се много? Или по добре да го сменя с Пунто 1.8 Hgt?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар