Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Силов тунинг,Пунто ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Макарони пица спагети GT1 :DНа Орлин в темата имаше и цени тук-там, запомних само 1200 за турбо :OКеф цена няма, само карайте умно.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      Макарони пица спагети GT1 :DНа Орлин в темата имаше и цени тук-там, запомних само 1200 за турбо :OКеф цена няма, само карайте умно.
      Така е колега, кинти не трябва да се жалят, първото нещо което ще подобря са спирачките!Ще поразгледам как стоят нещата с винтилиранити брембо дискове, след това корита с 5-точкови Та след това по-голямо турбо както и дюэи, ще видим и с помпата как стоят нещата.

Коментар

Здравйте, може би се вкючвам малко късно в темата, но колега не прави тази грешка ако не си я направил вече. Ако имаш бездънен джоб и се чудиш къде да си хвърлиш парите тогава може.

Коментар

Goodwin написа:
          Здравйте, може би се вкючвам малко късно в темата, но колега не прави тази грешка ако не си я направил вече. Ако имаш бездънен джоб и се чудиш къде да си хвърлиш парите тогава може.
          Я па ти , ЩО мислиш че е грешка или че има по добра кола за тунинг и поддръжка или ..
          Power Under Pressure

Коментар

Греша е защото си трябват пари и аз си мислех ще мина тука с едни 1000-2000 лв. да си я стегна само и всичко да е ОК, само че стана една като си помися колко пари съм дал за нея и ми пада кръвното... :DП.С. Случайно да ти се намира някое ИХИ.

Коментар

Goodwin написа:
              Греша е защото си трябват пари и аз си мислех ще мина тука с едни 1000-2000 лв. да си я стегна само и всичко да е ОК, само че стана една като си помися колко пари съм дал за нея и ми пада кръвното... :DП.С. Случайно да ти се намира някое ИХИ.
              То всички сме така! Хахахахахха :D П.П. И аз май ще търся! Дали ИХИ дали нещо по - голямо.
              Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
              Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Ми вземете си ауди А3 и там пробвай ако милиш че е по ефтино
                Power Under Pressure

Коментар

Вземай едно Фиат Уно Турбо и си готов !!! Аз карах до преди 3 месеца Пунто ГТ , Уното повече ме кефи и върви !

Коментар

Няма какво да спорине кой каква кола да кара и да си взима. Мен ме радва пунтака важното е, че лъскавите бегачки правят път пред нея.п.п. Интересува ме дали има някой излишно читаво ИХИ и дали има разлика между турбините между 94-96 и 96-99.

Коментар

Goodwin написа:
                      Няма какво да спорине кой каква кола да кара и да си взима. Мен ме радва пунтака важното е, че лъскавите бегачки правят път пред нея.п.п. Интересува ме дали има някой излишно читаво ИХИ и дали има разлика между турбините между 94-96 и 96-99.
                      За разлика незнам, ама читаво ИХИ - ниенте! :D Трябва да се наредиш на опашката хахахха.
                      Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

тцтцт лоша е работата :D идея да имаш колко пари им взимат за рециклаж. Едва ли под 300-400

Коментар

Goodwin написа:
                          тцтцт лоша е работата :D идея да имаш колко пари им взимат за рециклаж. Едва ли под 300-400
                          Относително е, питах в Адлер мисля че се казваше (или нещо такова) за ИХИ-то, казаха (нали без да го видят, грубо) между 300 и 600 лв. Ама знае ли човек... На един колега за рециклиране на турбо от Стило JTD бяха взели 900 лв, като са подменили всичко без охлювите.
                          Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Турбото на пунтото е малка но много сърдита турбина. Поради това е доста скъп ремонта. Има няколко варианта.1. Ремонтен комплект и си я правиш сам (като вероятността да изтеглиш късата клеча и нищо да не стане е доста голяма)2. Купуваш си нова (ужасно много пари за никакъв резултат)3. Купуваш си 2ра ръка нещо по голямо + останалия сет ъп (палиш колата и съвсем скоро пак си за турбина)4. Правиш се на луд и събираш пари за НОВО по голямо турбо + останалия сет ъп (палиш и се молиш да не тропне мотора)5. Писва ти, сипваш в една туба 5 лева бензин, поливаш колата, драскаш и клечката и започваш да водиш нормален живот :D (аз не успях)
                            4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
                              Турбото на пунтото е малка но много сърдита турбина. Поради това е доста скъп ремонта. Има няколко варианта.1. Ремонтен комплект и си я правиш сам (като вероятността да изтеглиш късата клеча и нищо да не стане е доста голяма)2. Купуваш си нова (ужасно много пари за никакъв резултат)3. Купуваш си 2ра ръка нещо по голямо + останалия сет ъп (палиш колата и съвсем скоро пак си за турбина)4. Правиш се на луд и събираш пари за НОВО по голямо турбо + останалия сет ъп (палиш и се молиш да не тропне мотора)5. Писва ти, сипваш в една туба 5 лева бензин, поливаш колата, драскаш и клечката и започваш да водиш нормален живот :D (аз не успях)
                              !Направо ме разби! :D Напълно си прав, ако трябва да бъда честен! Хахахха ама то нормален живот може ли да се води? Аз се чудя ако я нямаше мойта какво щях да правя в гаража.
                              Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

мъка от всякъде си е...

Коментар

Working...
                                X