Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Силов тунинг,Пунто ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Силов тунинг,Пунто ГТ

Здравейте(мои можеби бъдещи колеги).Спрял съм се на въпросния автомобил Фиат Пунто 1.4ГТ(като съм чувал че след като се поразчовъркат малко) понавървявали доста,въпроса ми е има ли по-добра турбина от въпросната Т25-ца,и какво се сменя като цяло,и колко струва д/г цялото удоволствие като цяло,като се има в предвид че се гонят поне 200-кончета Благодаря на всички отзовали се предварително!Поздрави.

Привет колега, за това което говориш над 200 коня ще ти трябва дооста голяма торба с пари . До към 180 ще минеш сравнително "тънко" ама натам... :D . Ще следя темата, като се раздвижат колегите с ГТ-та ще стане интересно!
    Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
    Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Ето една темичка с типичен пример за това което искаш http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...c06b95f08f5205
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
        Ето една темичка с типичен пример за това което искаш http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...c06b95f08f5205
        Колега,гледах го този проект вече,мерси все пак!Намерил съм кола коята ще взема за 1100лв. но е с прецакана турбина(тя и без това ще се сменя) заслужава ли си парите колата? с клима и кожен салон е.Но е без ГТ броните???? интересуваме ще мога ли да намеря въпросните брони и от къде? Интересуваме каква е цаката с помпата,понеже то е ясно че като сложа бош дюзите 317цц. че ще трябва още гориво,каква помпа се слага,и колко приближително струва тази помпа,със скоростната кутия как стоят нещата? със въпросната Т25(лагерна турбина) 200 коня могат ли да се постигнат?

Коментар

Питай WhitePower или прочети по-добре темата му.Там беше описал/снимал помпа, дюзи, турбина и всичкото му карантии.
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Още един въпрос,въпросната помпа от Фиат Купе,само от турбо моторите ли става или става и тази от чистия 2.0 мотор?

Коментар

И само да добавя че става въпрос за ето тази кола:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ink=92lc8dЩе се радвам да чуя малко мнения,и ако колата има пред история да я чуя и нея Поздрави

Коментар

dakata- написа:
                И само да добавя че става въпрос за ето тази кола:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...ink=92lc8dЩе се радвам да чуя малко мнения,и ако колата има пред история да я чуя и нея Поздрави
                Това ми прилича на GT2 като моето . Имай в предвид, че може да се наложат и други ремонти по двигателя освен турбото. За помпата до колкото съм чел тук във форума мисля че слагат само от турбо модела на Фиат Купе. Със скоростната кутия е болка :D . Трудно се намира, а и почти няма здрави, моето го купих с развален синхронизатор между 2-ра и 3-та и засега така го карам. Колегата White Power / Орлин е наистина твоя човек. Много е точен и ще ти помогне ако вземеш колата с ремонтните дейности по нея .
                Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Дайте някакви кординати на White Power/Орлин на ЛС!

Коментар

Колеги,оказа се че и климатика е извън строя ,намерих и климатик за 150лв(със всичко включено). НО се питам защо този климатик е извън строя И да не се окаже че това изобщо не е ГТ мотор????????????? Ако има колега от софия който може да хвърли един поглед на автомобила ще съм безкрайно радостен,тъй като съм в Белгия и нямам възможност да ида до София Та ако някой случайно може да хвърли един поглед ще черпя като си дойда живот и здраве! И само да допълня че имам огромен мерак да взема колата и да я възстановя...но ако е тотален кенеф ще се откажа!

Коментар

Така като гледам снимките си мяза на ГТ, обаче най вероятно е удряна. На страничните лайсни не пише ГТ, задния капак е сменян, както и задната броня. Определено е ГТ мотор, вътре също мяза на ГТ... Странна работа. Чесно казано нещо не ми харесва цялата работа. Според мен ще е по добре да си увеличиш лимита (финансовия) и да вземеш нещо, което е на малко по висока цена, но пък е в движение и да има евентуално по малко работи за ремонт. То е ясно че читаво ГТ едва ли ще намериш, но пък може да уцелиш някое, което изисква по малко ремонти в последствие.
                      Fiat Stilo 1.6 16v 103hp

Коментар

Със сигурност ще ти излезе в пъти по ефтино ако дадеш повече пари за вече направено и ревизирано ГТ, пред това да съживяваш нечий мъртвец., просто съвет
                        punto HGT

Коментар

По-добре вземи такава с външни забележки, отколкото с неработещ двигател...Разбирам, че искаш да минеш максимално тънко, но не мисля, че има такъв вариант.Нали се сещаш, че като тръгнеш да сменяш турбо, кулер, генерация, електроника и както си написал, да гониш 200 кончета, разликата от 1000-2000 лв. между моргата, която си набелязал и някое наточено GT, ще ти се стори като джобни пари :/Друг е въпроса, ако държиш ти да си я правиш. Щом още от първия пост започваш да смяташ колко ще ти излезе, по-добре си вземи направена кола.Колегите, я кажете каква е разликата между GT 1-2-3?
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                            Колегите, я кажете каква е разликата между GT 1-2-3?
                            http://it.wikipedia.org/wiki/Fiat_Punto_GT , ГТ2-ката до колкото знам е най предпопочитана за издевателства, защото мотора е най здрав, ГТ3-ката по добре да се кара стокова
                            punto HGT

Коментар

didich написа:
                              M5kov написа:
                              Колегите, я кажете каква е разликата между GT 1-2-3?
                              http://it.wikipedia.org/wiki/Fiat_Punto_GT , ГТ2-ката до колкото знам е най предпопочитана за издевателства, защото мотора е най здрав, ГТ3-ката по добре да се кара стокова
                              Аз до колкото чух, ГТ1 е най-добро за щуротии :D И колега M5kov,по колата пари няма да се щадят, попитах просто информативно за цени

Коментар

Working...
                              X