Макарони пица спагети GT1 :DНа Орлин в темата имаше и цени тук-там, запомних само 1200 за турбо :OКеф цена няма, само карайте умно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Силов тунинг,Пунто ГТ
Collapse
X
-
M5kov написа:Макарони пица спагети GT1 :DНа Орлин в темата имаше и цени тук-там, запомних само 1200 за турбо :OКеф цена няма, само карайте умно.
Коментар
-
Goodwin написа:Здравйте, може би се вкючвам малко късно в темата, но колега не прави тази грешка ако не си я направил вече. Ако имаш бездънен джоб и се чудиш къде да си хвърлиш парите тогава може.Power Under Pressure
Коментар
-
Goodwin написа:Греша е защото си трябват пари и аз си мислех ще мина тука с едни 1000-2000 лв. да си я стегна само и всичко да е ОК, само че стана една като си помися колко пари съм дал за нея и ми пада кръвното... :DП.С. Случайно да ти се намира някое ИХИ.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Goodwin написа:Няма какво да спорине кой каква кола да кара и да си взима. Мен ме радва пунтака важното е, че лъскавите бегачки правят път пред нея.п.п. Интересува ме дали има някой излишно читаво ИХИ и дали има разлика между турбините между 94-96 и 96-99.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Goodwin написа:тцтцт лоша е работата :D идея да имаш колко пари им взимат за рециклаж. Едва ли под 300-400Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Турбото на пунтото е малка но много сърдита турбина. Поради това е доста скъп ремонта. Има няколко варианта.1. Ремонтен комплект и си я правиш сам (като вероятността да изтеглиш късата клеча и нищо да не стане е доста голяма)2. Купуваш си нова (ужасно много пари за никакъв резултат)3. Купуваш си 2ра ръка нещо по голямо + останалия сет ъп (палиш колата и съвсем скоро пак си за турбина)4. Правиш се на луд и събираш пари за НОВО по голямо турбо + останалия сет ъп (палиш и се молиш да не тропне мотора)5. Писва ти, сипваш в една туба 5 лева бензин, поливаш колата, драскаш и клечката и започваш да водиш нормален живот :D (аз не успях)4 бири и турбината да свири
Коментар
-
DogForLife написа:Турбото на пунтото е малка но много сърдита турбина. Поради това е доста скъп ремонта. Има няколко варианта.1. Ремонтен комплект и си я правиш сам (като вероятността да изтеглиш късата клеча и нищо да не стане е доста голяма)2. Купуваш си нова (ужасно много пари за никакъв резултат)3. Купуваш си 2ра ръка нещо по голямо + останалия сет ъп (палиш колата и съвсем скоро пак си за турбина)4. Правиш се на луд и събираш пари за НОВО по голямо турбо + останалия сет ъп (палиш и се молиш да не тропне мотора)5. Писва ти, сипваш в една туба 5 лева бензин, поливаш колата, драскаш и клечката и започваш да водиш нормален живот :D (аз не успях)Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар