Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Засилване браво 1.6 16в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Засилване браво 1.6 16в

Колеги приемам всякакви идея за повече от 103 кончета,но разбира се нещо по нормално като пари.Не колкото е колата.

На моето браво с тоя мотор му сложих филтър конусен на K&N , Supersprint крайно гърне и премахнато средно гърне, чип-тунинг , като резултат върви повече от не пипан 1.6 16 но до там... По-добре си карай колата и като събереш пари вземи нещо по-мощно , разликата не си заслужава вложените средства.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Re: Засилване браво 1.6 16в

thenew16v написа:
      Колеги приемам всякакви идея за повече от 103 кончета,но разбира се нещо по нормално като пари.Не колкото е колата.
      Че 103 коня трябва да си бягат прилично ...Не знам къде нагоре искаш. 180-200 трябва да ги лепи. Колко повече от тая кола ? Не знам и какво искаш бърз старт или висока скорост ?
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Каквото и да иска, няма да стане без пари. Дори нещата които pi4_s_bravo е изредил ще са кажи речи 1/2 от цената на колата и ще получи макс 30 коня от горе. Нещо друго - когато почне да влага пари в нещо такова, ще кара 2-3 месеца и ше иска още повече - следователно, пак ще налее пари, и така докато не се окаже, че е налял достатъчно пари да си купи кола, която е излязла от завода с повече коне от това което е постигнал. За това колега или почни да се оглеждаш за нещо ново или просто си карай колата и си живей живота.Все пак ето една идейка, ама май финансовота част е...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0
        Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
          thenew16v написа:
          Че 103 коня трябва да си бягат прилично ...Не знам къде нагоре искаш. 180-200 трябва да ги лепи. Колко повече от тая кола ? Не знам и какво искаш бърз старт или висока скорост ?
          Колега 170 км и почва да тресе,имам за смяна кормилни накрайници и ремонтен комплект,но целта ми е по бързо да набира и ако може повече да се изрезва ще е идеално.

Коментар

thenew16v написа:
            Fiat_Punto11 написа:
            thenew16v написа:
            Колега 170 км и почва да тресе,имам за смяна кормилни накрайници и ремонтен комплект,но целта ми е по бързо да набира и ако може повече да се изрезва ще е идеално.
            ми мани си крайното гърне и си сложи муфлер и тапи за уши това не е приятно на дълаг път или над 2500 3000 оборота. За набирането , може да олекотиш маховика , и да се смени или пипа скоростната кутия. Имай в предвид че постигнеш ли бързото набиране , след като набере ще е тромава,щото бързо ще си достига максимума. Или да подсилваш мотора ама ... То пък ще му тежи скоростната кутия , тоест силата на мотора ще избие в съединителя или в скоростната кутия ... Кофти моменти. Се пак има хора които са го правили има си някви допустими граници.
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

sa6obravoto написа:
              Дори нещата които pi4_s_bravo е изредил ще са кажи речи 1/2 от цената на колата и ще получи макс 30 коня от горе.
              и като качиш колата на дино стенд ще видиш, че най много да си е изкарала заводските коне, защото колите ни отдавна са излезели от завода, ако с тия промени се дигат макс 30 коня от атмосферен мотор, то аз трябва да съм на 50 + коня, а дано ама надали
              punto HGT

Коментар

didich написа:
                и като качиш колата на дино стенд ще видиш, че най много да си е изкарала заводските коне, защото колите ни отдавна са излезели от завода, ако с тия промени се дигат макс 30 коня от атмосферен мотор, то аз трябва да съм на 50 + коня, а дано ама надали
                Всъщност да, голяма цифра съм написал :D
                Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Working...
                X