Fiat_Punto11 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Засилване на Bravo HGT
Collapse
X
-
Колеги :D с 1 кадърен инжекцион, монтиран от ПРАВИЛНИЯ човек, на кадърен двигател, колата върви абсолютно еднакво и на газ и на бензин на 100 1000 3234 7500 оборота. Всеки, който твърди нещо друго значи има някакъв проблем.Никой неможе да ме убеди в обратното Е, може би усещам някаква разлика като сипя shell Vpower Nitro, ама май разликата е психологическа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 п.п. от горчив опит ще повторя МНОГО Е ВАЖНО човека който монтира уредбата да е в час кво стаа, не само да лае месеца :D поздравиТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Колеги :D с 1 кадърен инжекцион, монтиран от ПРАВИЛНИЯ човек, на кадърен двигател, колата върви абсолютно еднакво и на газ и на бензин на 100 1000 3234 7500 оборота. Всеки, който твърди нещо друго значи има някакъв проблемAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:GbGzTeaM написа:Колеги :D с 1 кадърен инжекцион, монтиран от ПРАВИЛНИЯ човек, на кадърен двигател, колата върви абсолютно еднакво и на газ и на бензин на 100 1000 3234 7500 оборота. Всеки, който твърди нещо друго значи има някакъв проблемТря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
flippy89 написа:А не може ли да се настрой да пуска и бензин заедно с газта и нещата малко да се пооправят ( само питам)
Коментар
-
Те хората коли по над 300-400к.с. ги карат само на газ, без да имат проблем с оборотите, тука говорим за някакви коли по 150к.с., че газта не им стигала ... нещо не ми се връзват нещата, явно са калпави самите ГИ.На колегата мареата се движи на газ до колкото разбирам http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=111848 , той не е писал, че има проблем с газта след като е сложил изпарител за 300к.с. ?punto HGT
Коментар
-
Ми предполагам за това са измислили течната фаза за да може и във високи обороти да си "лъзгаш" на газ, иначе по добре човек да не се набутва с газова ако е решил да кара бегачка на, която след 4000 оборота си само и единствено на бензин, това означава, че някой по нервен шофер ще си кара само и единствено на безнин, някакси газовото се обезмисля.Сигурен съм, че и с ГИ пак стават нещата на турбо кола, но това трябва да го каже някой газаджия.punto HGT
Коментар
-
misho_ написа:Никой не казва че не става, и също така на мен не ми минава на бензин, а ми впръсква бензин към газта. Газта е за икономия, за друго не. И пак можеш да си го караш на газ до 7000 но вървежа нее същия.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:misho_ написа:Никой не казва че не става, и също така на мен не ми минава на бензин, а ми впръсква бензин към газта. Газта е за икономия, за друго не. И пак можеш да си го караш на газ до 7000 но вървежа нее същия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар