Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лента/Сенник на предното стъкло.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лента/Сенник на предното стъкло.

Здравейте, от край време искам да си сложа лента на предото стъкло, вместо да свалям сенника постоянно. Можете ли да ми кажете къде в софия мога да си сложа за не много пари? Не искам нищо специално. А просто една лента, която да скрива слънцето. Предпочитам лепенката да я сложа отвън!За София става въпрос. Може и в Пазарджик.

Ако е непрозрачна - не виждаш светофарите, ако си първа линия. Ако е прозрачна - файда няма.
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
      Ако е непрозрачна - не виждаш светофарите, ако си първа линия. Ако е прозрачна - файда няма.
      Ако е отвън чистачката и разказва играта за норматив
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Може да отидеш навсякъде, където поставят фолио. Моята лента е с фолио Ламар (90% ) и ми взеха 20 лв. Светофарите се виждат идеално,но ако сложиш евтино фолио не знам ще се вижда ли добре.( И се слага от вътре)
        Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Какво да ти кажа...много играчка е оформянето на фолиото.С права лента, особено ако е много тъмна...то ефект срещу слънцето има, но има и ефект върху външния вид на колата, който е малко...."Асан отива на сватба"...

Коментар

Че аз като си слагах преди, ми даваха избор от една камара цветове, но изкарваше около месец, защото се лепеше отвънка и чистачките му разказваха играта. А тези за отвътре, които са сини и надолу избледняват, ми казаха на няколко места, че не се слагат много вече, защото изкарват по два - три месеца и избледняват. Но виж това с фолиото може и да ти го направят, ако им се занимава. Другия вариант - вземи си хубави слънчеви очила и си щракай с пръсти.
            Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

На колега от фирмата са му сложили преди 3 години отвънка. Не виждам да има проблеми по стикера. Неговото обаче е с поръчкова картинка и му е излязло 60лв. Явно ще ходя където той е ходил. Визирам мястото, поради това, че неговата е още цяла и не е мръднала. Ще напиша и за резултата, ако не получа друго конкретно предложение. Относно циганията в лентата. . . Съгласен съм, но е и вярном че външният вид на кола за 2 заплати е последното нещо което ме интересува. Целя друго. Благодаря за отговорите на всички.

Коментар

Working...
              X