Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Искам да си "изнеса" джантите по навън?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и

и аз имам някакви познати ралиджии и бъги карачи(да не ги изреждам) и по-здраво от шпилка с месингова(или друга смес) гайка НЯМА. Фланците се правят от лек е здрав материал ,а стоманата ти тежи и натоварва.За какво са му "джанти 9j с не човешки борд" като може да сложи и 6 6,5 J с малко ET и ще са доста изнесени :D
    селото се оказа точно в града

Коментар

Re: и

$ abarth $ написа:
      и аз имам някакви познати ралиджии и бъги карачи(да не ги изреждам) и по-здраво от шпилка с месингова(или друга смес) гаика НЯМА. Фланците се правят от лек е здрав материал ,а стоманата ти тежи и натоварва.За какво са му "джанти 9j с не човешки борд" като може да сложи и 6 6,5 J с малко ET и ще са доста изнесени :D
      E проблема е,че мене мойте джанти си ме кефят Май ше сложа само едни 195-ци и ше си оправя разкрачването (че е тръгнала да се "чепи" отзад)
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

ei bratle otidi si napravi shpilki ot kalibrovana stomana vav bs 16 6pilki as gaiki izlizat 50lv vzemi si flanci ot morgata na ladite prednite flanci 5mm i ostava6 dovolen za vinagi bratle az sam taka na puntoto ot prede sam slajil 4 flaneca ot zad 3 i sam mu odrqzal projinite mnogo malko i iskam da ti kaja 4e ne marda ot patq i vav zavoite e mnogo stabilo ama i prednicata mi e malko po razkra4ena kato na bega4kite ))) ПРАВИЛА НА ТОЗИ ФОРУМ - Fire 999

Коментар

Re:

bigman написа:
          ei bratle otidi si napravi shpilki ot kalibrovana stomana vav bs 16 6pilki as gaiki izlizat 50lv vzemi si flanci ot morgata na ladite prednite flanci 5mm i ostava6 dovolen za vinagi bratle az sam taka na puntoto ot prede sam slajil 4 flaneca ot zad 3 i sam mu odrqzal projinite mnogo malko i iskam da ti kaja 4e ne marda ot patq i vav zavoite e mnogo stabilo ama i prednicata mi e malko po razkra4ena kato na bega4kite )))
          демек 4бр фланци и малко рязане на сток пружини заместват спортен кит ( амортисиори и пружини ) .... леле как се набутах с тва кони
          Fiat Stilo JTD ....sold
          Volvo C 70 ....

Коментар

всеки има собствено мнение и и собствен начин на работа нали знаеш как е аз сам избрала това друг друго ,пък и всеки ако направи така какво ще стане.
            uno turbo 1.3 i.e' 86
            renault 19 1.8 16v
            uaz 469 4.0 turbo
            renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
            trabant 601 69'

Коментар

Re:

bigman написа:
              ei bratle otidi si napravi shpilki ot kalibrovana stomana vav bs 16 6pilki as gaiki izlizat 50lv vzemi si flanci ot morgata na ladite prednite flanci 5mm i ostava6 dovolen za vinagi bratle az sam taka na puntoto ot prede sam slajil 4 flaneca ot zad 3 i sam mu odrqzal projinite mnogo malko i iskam da ti kaja 4e ne marda ot patq i vav zavoite e mnogo stabilo ama i prednicata mi e malko po razkra4ena kato na bega4kite )))
              Това за рено ще стане ли за отпред или отзад?
              Renault

Коментар

Working...
              X