Здравейте колеги. Кажете има ли смисъл да си боядисвам джантите на стилото черни в момента са оригиналните с 7 спици.Също така съм любопитен знаете ли къде могат да ги направят защото не искам със спрея да ги пръскам. Дали бързо пада боята ориентировъчна цена или да си търся 17" ABARTH Благодаря предварително :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Боядисване на джанти има ли смисъл ?
Collapse
X
-
Re: Боядисване на джанти има ли смисъл ?
[quote="mehanoveca"]боядисваи смело не пада ако е направено кото хората ако няма да е металик вероятноста да се обели е още по малка на мен за 17 абарт ми взе момчето 70 лв да ги пръсне но само водно е минавал преди това джантите нямаха забележка 20-30 лв ми беше боята оранжевата
Коментар
-
Колега погледни моите , джанти бяха сиви боядисал съм ги прахово черен мат отгоре доста скъп лак със много перли . И се получи черна перла обаче като са мръсни им свършва красотата . http://dox.bg/files/dw?a=873817432ch...w?a=d4ae323d18Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
препоръчвам ти да не са черна перла и да не са черни като цяло първо перлата не се забелязва ако не грее слънцето в нея и самата джанта се губи аз продавам едни готови черна перла които бяха на моята кола и е доста готино но няма ли светлина и ако са мръсни всичко отива на кино избери друг цвят
Коментар
-
mehanoveca написа:препоръчвам ти да не са черна перла и да не са черни като цяло първо перлата не се забелязва ако не грее слънцето в нея и самата джанта се губи аз продавам едни готови черна перла които бяха на моята кола и е доста готино но няма ли светлина и ако са мръсни всичко отива на кино избери друг цвятFiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар