Визията е брутална, правя евала на хора, които си правят нещата както трябва injekciona, кога ще замерим с пунтото , бъзик, по скоро въпроса е кога ще ме повозиш на жълтия звяр да видим как е тръпката от турбото
Изрових тая тема от прахта, че ми беше чудно от колко време ми седят апаратите на балкона....Но най-накрая им дойде времето Като се напаснат ще видиме как е спирането, но поне на визия го докарват
Визията е добра, но с тези 18ки, дисковете и апаратите изглеждат малки В тази връзка - дисковете с какъв диаметър са и ходи ли до Технотест заради тях
Бъзикай се ти, ама си имам пуснат роуминг на купето Иначе са 305-ци като твоите, то тая джанта трудно ще я напълня с диск. Аз ако ти покажа задните как седят...
didich написа:
Визията е брутална, правя евала на хора, които си правят нещата както трябва injekciona, кога ще замерим с пунтото , бъзик, по скоро въпроса е кога ще ме повозиш на жълтия звяр да видим как е тръпката от турбото
Не ти трябва, после само грешни мисли за турбиниране ще ти влезнат в главата
injekciona, днес беше засечен на околомръсното над кв. Павлово, аз бях в другата лента в задръстването посока Бояна с пунтото, добре "фъска" купето , задължително да се обадиш ако ходиш на някоя сбирка да го видя по отблизо, колата е един път
Да, бях зи забравил половината неща в нас сутринта и се връщах на пожар... Принципно не ходя много много по раЦерски сбирки, та ако ти е мерак да я разгледаш, ще трябва се разбереме някоя вечер.
Така като гледам, пак ще трябва да е среща на собствениците Е все пак може да се каже, че направихме среща тази година. 3-ма купе собсвеника, на road trip в ребрандиран фиат ПС kaci, на италфест ще ходиш ли?
Да, бях зи забравил половината неща в нас сутринта и се връщах на пожар... Принципно не ходя много много по раЦерски сбирки, та ако ти е мерак да я разгледаш, ще трябва се разбереме някоя вечер.
Довечера съм на булгара, ако ти се разхожда заповядай, към 7:30 ще съм там.kaci, може да направим пунто среща и да поканим някой от висшата класа като вас с купетата до дойдете да видите колко нисък клас коли караме
Коментар