Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brembo от 166 на Coupe 16VT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Визията е брутална, правя евала на хора, които си правят нещата както трябва injekciona, кога ще замерим с пунтото , бъзик, по скоро въпроса е кога ще ме повозиш на жълтия звяр да видим как е тръпката от турбото
    punto HGT

Коментар

injekciona написа:
      Изрових тая тема от прахта, че ми беше чудно от колко време ми седят апаратите на балкона....Но най-накрая им дойде времето Като се напаснат ще видиме как е спирането, но поне на визия го докарват
      Това са сериозни накладки, една от няколкото фирми в света за състезателни накладки.Улични или състезателни като компаунд са ?http://www.pfc.parts/motorsports/pfc-compounds/
      sigpic
      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
      475HP 11,5/1,9/191
      YouTube

Коментар

kaci написа:
        Визията е добра, но с тези 18ки, дисковете и апаратите изглеждат малки В тази връзка - дисковете с какъв диаметър са и ходи ли до Технотест заради тях
        Бъзикай се ти, ама си имам пуснат роуминг на купето Иначе са 305-ци като твоите, то тая джанта трудно ще я напълня с диск. Аз ако ти покажа задните как седят...
        didich написа:
        Визията е брутална, правя евала на хора, които си правят нещата както трябва injekciona, кога ще замерим с пунтото , бъзик, по скоро въпроса е кога ще ме повозиш на жълтия звяр да видим как е тръпката от турбото
        Не ти трябва, после само грешни мисли за турбиниране ще ти влезнат в главата
        ici написа:
        Това са сериозни накладки, една от няколкото фирми в света за състезателни накладки.Улични или състезателни като компаунд са ?http://www.pfc.parts/motorsports/pfc-compounds/
        Улични са(Z-Rated), все пак колата е всекидневка(или поне така се води )
        ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
        Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
        Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona, днес беше засечен на околомръсното над кв. Павлово, аз бях в другата лента в задръстването посока Бояна с пунтото, добре "фъска" купето , задължително да се обадиш ако ходиш на някоя сбирка да го видя по отблизо, колата е един път
          punto HGT

Коментар

Да, бях зи забравил половината неща в нас сутринта и се връщах на пожар... Принципно не ходя много много по раЦерски сбирки, та ако ти е мерак да я разгледаш, ще трябва се разбереме някоя вечер.
            Jet Black E46 M3

Коментар

В тази връзка - тия с Купетата защо не се разберете да направите някоя сбирка и да поканите хора с доста по нисък клас модели от марката

Коментар

Така като гледам, пак ще трябва да е среща на собствениците Е все пак може да се каже, че направихме среща тази година. 3-ма купе собсвеника, на road trip в ребрандиран фиат ПС kaci, на италфест ще ходиш ли?
                Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                  Да, бях зи забравил половината неща в нас сутринта и се връщах на пожар... Принципно не ходя много много по раЦерски сбирки, та ако ти е мерак да я разгледаш, ще трябва се разбереме някоя вечер.
                  Довечера съм на булгара, ако ти се разхожда заповядай, към 7:30 ще съм там.kaci, може да направим пунто среща и да поканим някой от висшата класа като вас с купетата до дойдете да видите колко нисък клас коли караме
                  punto HGT

Коментар

injekciona написа:
                    ПС kaci, на италфест ще ходиш ли?
                    Даже поех ангажимент да асистирам(карайки) за фотосесията на Купето
                    didich написа:
                    kaci, може да направим пунто среща и да поканим някой от висшата класа като вас с купетата до дойдете да видите колко нисък клас коли караме
                    Би трябвало да е чест за вас, но за мен едва ли ще е интересно и най вероятно ще пропусна.

Коментар

kaci написа:
                      injekciona написа:
                      ПС kaci, на италфест ще ходиш ли?
                      Даже поех ангажимент да асистирам(карайки) за фотосесията на Купето
                      Е това е, щом и със снимачен екип за ескорт почнах да се движа, нещата са сериозни
                      Jet Black E46 M3

Коментар

Working...
                      X