Визията е брутална, правя евала на хора, които си правят нещата както трябва injekciona, кога ще замерим с пунтото , бъзик, по скоро въпроса е кога ще ме повозиш на жълтия звяр да видим как е тръпката от турбото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brembo от 166 на Coupe 16VT
Collapse
X
-
injekciona написа:Изрових тая тема от прахта, че ми беше чудно от колко време ми седят апаратите на балкона....Но най-накрая им дойде времето Като се напаснат ще видиме как е спирането, но поне на визия го докарват
Коментар
-
kaci написа:Визията е добра, но с тези 18ки, дисковете и апаратите изглеждат малки В тази връзка - дисковете с какъв диаметър са и ходи ли до Технотест заради тяхdidich написа:Визията е брутална, правя евала на хора, които си правят нещата както трябва injekciona, кога ще замерим с пунтото , бъзик, по скоро въпроса е кога ще ме повозиш на жълтия звяр да видим как е тръпката от турботоici написа:Това са сериозни накладки, една от няколкото фирми в света за състезателни накладки.Улични или състезателни като компаунд са ?http://www.pfc.parts/motorsports/pfc-compounds/
Коментар
-
injekciona написа:Да, бях зи забравил половината неща в нас сутринта и се връщах на пожар... Принципно не ходя много много по раЦерски сбирки, та ако ти е мерак да я разгледаш, ще трябва се разбереме някоя вечер.punto HGT
Коментар
-
injekciona написа:ПС kaci, на италфест ще ходиш ли?didich написа:kaci, може да направим пунто среща и да поканим някой от висшата класа като вас с купетата до дойдете да видите колко нисък клас коли караме
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар