на морето видях едно пунто, пича беше направил рамка за таблета в таблото седеше много добре, та искам да си направя и аз но за браво, въпроса е как да го направя а и ще върши доста работа( интернет, филми, музика всичко ) знам че, сега ще кажете по добре си купи навигация има ги същите работи, но имам излишен таблет само трябва да го вградя по някакъв начинна мястото на СД-то има доста място там и смятам че ще стане само прабва рамката да направя и някак за страничните копчета да може да се натискат на таблета
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
таблет в таблото
Collapse
X
-
Виж това колега, може да ти даде някаква идея https://www.youtube.com/watch?v=u-ALYArl5S4Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
-
-
pavel88 написа:Става но с преправяне на средната конзола !>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Аз вградих един таблет, обаче все още не мога да се справя със шумовете при включено зарядно, при полужение че сложших импулсен понижаващ модул (зарядното) и филтър обезшумител. За това и не захващам да му дооправя конзолата която замести централната конзола. Снимка ще да по-късно.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Както споменах и в горния коментар, не съм го завършил, защото първо искам да се справя с премахването на смущенията при включено зарядно. Та какво трябваше да направя, за разположението което е в момента:1. Изрязване на централната конзола, че да остане само рамката.2. Изрязване на въздуховодите и запушването им. В момента на цялото табло работят двата странични, горния по-средата, и този за предния прозорец.3. Смених старото радио, защото нямаше AUX, с такова което да има, но да няма СД, защото мястото е ограничено. в следващите месеци мисля да купя нов усилвател, към който да свържа всички говорители, и таблета да дава сигнала директно към него, с надеждата да изчистя звука максимално.4. Стойката която съм изработил от фибростъкло, служи и като дистанцираща, за да може радиото да отстои на млако разстояние от преградата на въздуховодите, и да има място за филтър обезшумителя който съм поставил.5. Копчето за авариините е изместено долу до копчетата за огледалата и монетника.След като се справя със шумовете, горната част на цялото табло ( около приборното табло, централната конзола и пасажерската въздушна възглавница) ще бъде променено като ще наподобява тези на Ибиза 3, дачия и шевролет.Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар