Имам въпрос към колегите които са си рязали лоста на скоростите, от коя страна го режете отгоре или отдолу?Отгоре е струговано в края и има едно зъбче за да не се върти топката на скоростния лост явно гледах на някаква кола го рязаха отдолната страна и по този начин се намали хода на лоста, само не ми е ясно как се вади самия лост генерацията ли се откача или отгоре се развиват двата болта?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рязане на скоростен лост
Collapse
X
-
flippy89 написа:Режеш отгоре и си купуваш някоя хубава "спортна" топка за скоростен лост с шестограм и си в музиката.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Valiosport написа:flippy89 написа:Режеш отгоре и си купуваш някоя хубава "спортна" топка за скоростен лост с шестограм и си в музиката.Alfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Valiosport написа:Непременно ще кача снимки като го направя, идеята е да остане горната част за да може топката да не се върти, просто лоста да слезе по ниско, само не знам дали ще може да се превключва ако си взема седалки с подлакътник Ето сега как е лостаAlfa Romeo 147 1.9 16v JTD 190hp
Fiat Stilo 1.6 16v 103hp
Коментар
-
На голфа съм с късо лостче и рекарото си ми има подлакътник и няма проблем с превключването и сега като се кача на фиата ми е малко странно с този дълъг лост Особенно както ми е разбита лостовата система и като е по дълъг лоста луфта изглежда още по голямТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Не прави селски изпълнения моля те ! лоста е мислен колко дълъг да бъде за да е удобен...т.е ще го срежеш и кеф за седмица !На по старите ралиджиики не случайно е супер дълъг късия лост не е удобство, напротив!Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
_power_ написа:Не прави селски изпълнения моля те ! лоста е мислен колко дълъг да бъде за да е удобен...т.е ще го срежеш и кеф за седмица !На по старите ралиджиики не случайно е супер дълъг късия лост не е удобство, напротив!
Коментар
-
Е, супер е да стърчи като на Икарус/ http://bestcars.uol.com.br/carros/fi...-bancosd-g.jpg /...http://trendi.snimka.bg/other/obshti...5759.bigХмм.. почти 30%/по-скоро 25%/ по-къс ход...Топка не си купувай "тип Илиянци". Втулката към топката е лепена с нещо като лепило за хартия и на 1-вото рязко включване се отделят и топката ти остава в ръката . Купи си маркова или дай на стругар да ти направи истинска.AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Хах, да това е така, но за 10-чка ще ти я тапицират без проблем, предполагам, и пак ще си далеч от цената на 50 лв топка на Момо или Исота. А, лично аз зимата карам с ръкавици .AR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар