Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Апарати и дискове от 1,6 на 1,2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Апарати и дискове от 1,6 на 1,2

Здравейте, интересува ме дали мога да сложа апарати и вентилирани дискове от брава 1,6 16V 1996 г. на 1,2 16V 1999 г. (тя серийно е с невентилирани). Пуснах търсачката, но не успях да открия инфо... Извинете ме, ако вече има такава тема!
    Wer zu spaet kommt, den bestraft das Leben...
    ---
    Fiat Brava 1,2 16V SX

Не би трябвало да не стават. Мисля, че и диаметъра трябва да е еднакъв 257мм. Ако бравата е като пунтото ми което е със 1.2 16в мотор. Ако в момента си със 240 мм дискове може да се наложи да вземеш и планките за закрепянето на апаратите( освен самите апарати), да не дойдат къси и да не могат да влязат другите дискове. На моето тия дни пък трябва да получи 240 мм дискове на задната ос вместо барабаните.

Коментар

Аз до колкото знам и двете коли са със 257х12мм , с еднакви апарати,дискове и накладки. Виж ако търсиш от 1.8 или 1.9 дизел ти трябват 257х20 вентилирани дискове с други апарати и накладки.
      Фиат Крома 1.9 16v+
      Фиат Браво 1.6 16v
      Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Мерси, колеги, когато сменя дисковете, ще пиша отново!
        Wer zu spaet kommt, den bestraft das Leben...
        ---
        Fiat Brava 1,2 16V SX

Коментар

Колега ако не си намерил апарати+планки за вентилиран диск 257мм имам такива.От Типо са,но предполагам,че стават и на Браво/Брава-тука може и някой колега да драсне да сме сигурни на 100%.Към тях имам и к-т почти нови накладки...остава ти само дискове да си намериш,защото тия дето имам са с ръб и не виждам смисъл да ти ги предлагам.Драсни на ЛС ако имаш интерес
          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Working...
          X