Здравейте всички И мен ме мъчи следният проблем свързан с ТД100 може ли да се накара да тръгне малко повече? Какво е необходимо да се направи? Казвали са ми,че ремап на ТД100 нямало смисъл.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТД100 може ли да се накара да тръгне малко повече?
Collapse
X
-
nsn написа:sa6obravoto написа:slav4o_vt ти го е написал. Всяка друга инвестиция ще ти е по-скъпа от колата... Ако искаш дизел подлежащ на тунинг се замисли за смяна с JTD.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
S.W.A.T. написа:190 коня дизел ако е самолет, аз карам совалкаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
nsn написа:sa6obravoto написа:slav4o_vt ти го е написал. Всяка друга инвестиция ще ти е по-скъпа от колата... Ако искаш дизел подлежащ на тунинг се замисли за смяна с JTD.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Valiosport написа:S.W.A.T. написа:190 коня дизел ако е самолет, аз карам совалкаSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
Valiosport написа:Я ми кажи твоята "совалка" какъв разход ти дава в града при спокойно каране и при яка ръчка и после аз ще ти кажа колко дава дизелаПоздрави и без лоши чувства'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар